Kucuk_melegim Kizlar 2 gün once doğum yaptim bebeğimde sarılık var ışığın altina koyuyolar butun gun 2 gundur o şekilde duruyor yavrum emzirmeden emzirmeye geliyor bu sarilik neden olur 1 haftalik olduğunda bebiş tekrarlamaz deglmi biraz canımı sıktı bu olay
Nazlimom Kucuk_melegim alarm kurun saat başı emzirin kuzenimin bebeğindede vardı bol emzirmeyle atlattı sarılığı
Kucuk_melegim Nazlimom yanimda olsa emziririm 3 saate bir emziriyorum hemde mama veriyoruz inşallah çabuk atlatiriz
bebisiminannesi_ Bol bol emzirin sarılık bebegi uyutur bizimki 40 i geçtiğinde bitti hemen geçmez zamanla azalır sadece ben günde bir defa şekerli su da veriyordum ekstradan
Kucuk_melegim bebisiminannesi_ 40i gectiginde derken kuzum kirki çıkınca mi 🙄 yoksa anlamadim valla 3 saate bir getiriyor ebeler emziriyorum mamaylada destekliyoruz
bebisiminannesi_ Kucuk_melegim 2 aya kadar sürdü yani hemen geçmesini bekleme gün geçtikçe azalır inşallah
Kucuk_melegim bebisiminannesi_ inşallah emziriyorum daha yeni dogum yaptım ilk bebeğim yani sutum yavaş geliyor bi yandan da mama veriyoruz desteklemek için doğduktan ihtibaren başladı sarılığı daha odama bile alamadim yavrumu öyle ışığın altinda pazar çıkacaz evimize inşallah