Beyza038 Yaseminn38 hüseyın azer yılmaza gidiyorum ama cemil cem bey var o çok iyi ilgileniyor ben sonradan gördüm o doktoru ama haftam artık ilerde olduğu icin değiştirmedim. Ilk gebeligimde de şehir hast. Doğum yaptım memnundum. Emzirme eğitmenleri falan gelmişti odama ama şimdi nasıl bilmiyorum.
Aysegul_3838 Yaseminn38 belirli bi doktora gitmedim ama doğumumu şehir hastanesinde yaptım güzel yanı devlet hastanesi sonuçta
Yaseminn38 Beyza038 bende Hüseyin Aksoy gidiyorum 38 haftadayim ilk hamileliğim biraz hastane hakkında Bilgi almak istedim
Beyza038 Yaseminn38 basta o doktora gittim ama biraz sinirli gibi geldi bana birşey soramıyordum şu an nasıl bilmiyorum ama..
Yaseminn38 Beyza038 kolay kolay hastaneden randevu almıyorum ki 39 haftaya gireceğim Hüseyin Aksoy da kaşeli kağıt ile gidiyorum
2prenannesi_ Beyza038 ne qzaman sogum yaptınız sezeryan falanmiydi bilgi verirmisiniz bide hangi doktordu
Beyza038 2prenannesi_ sancim gelmedi bebeğin de suyu fazlaydı 39+6 da yatış yapıldı 40 da akşam 8.8 buçuk gibi doğdu minik.
Beyza038 2prenannesi_ doğum sırasında hangi doktor nöbetçi ise o geliyor ama kayseri şehir hast. Çok memnun kaldım her odaya 1 ebe verilmiş,düş aldırıyorlar,plates topu getiriyorlar. Yanı çok ilgiliydiler.
2prenannesi_ Beyza038 sezeryan olucam ben planlı Cevat bey girecek doğumuma ama hastane ortamı nasıl hemşireler falan bilmiyorum