AzraFarah Kızlar bugün civilden Kraft anne bebek çantası aldım,eve geldim arabaya asılan kısmını çantaya takayım derken çengeli kırıldı,daha kullanmadan,şimdi ben bu aparatı nasıl düzelticem,geri iade yada değişim kabul edilir mi acaba bilgisi olan
piiremsesinannesiii AzraFarah eve geldiğinde kırık olduğunu farketsen neyse ama sonuçta kendin kırmışsın kendi hatan yani neden bir değişim ya da iade kabul etsinler ki
Damlasuu AzraFarah bence değişim iste sonuçta kullanmamışsın mallarının kalitesizliğinin bedelini ödemek zorunda değilsin görümcemin birebir tabak takımını yanlışlıkla kırdığımız halde değişim yaptılar kırık olarak gösterip ve ben hakka girildiğini düşünmüyorum herşey yeterince pahalı zaten onlar onu tamir edip yeniden satışa sunarlar ama sizin atmaktan başka çareniz olmaz yani hakka girerim diye düşünmeyin değişim isteyin.
Yenibirii AzraFarah bence iade edebilirsin canim hic öyle hakka girmis fln de olmazsin. Sonucta kullanim garanti süresi diye bir sey var.. ürün hatali olmasa ilk kullanimda parcalanmazdi
1melekannesiii AzraFarah Kendin kırmışsın değişim veya iade bekleme ama daha kullanmadan böyle bir şey olmasıda malın kalitesizliği
piiremsesinannesiii AzraFarah sonuçta senin elinde kırıldı yavrum haklısın para verdin ettin ama bişeylerini yaparken de kırdın gidip te kurdum takarken dersen kimse değişim yapmaz vicdanın el veriyorsa sa bu böyleydi der değişim yaparsın belki ama eminim kontrol edilip veriliyordur ürünler zannetmiyorum onu da kabul ederler
AzraFarah 1melekannesiii işte bunu anlatmaya çalışıyorum,ben bunu arabaya takmak istesem de takamayacaktim,ben bunu vurarak kırmadım,bide kaliteli olsun dedim,ama ne kadar üzücü
piiremsesinannesiii Damlasuu bazı mağaza yöneticileri yapıyor bunu bende yıllarca mağaza sekteröründe çalıştım 10 kişiden tek bir kişi bu dediğini yapıyordu çok nadir yani bunu yapan insanlar
Damlasuu AzraFarah umarım iyi bir insana denk gelirsin ve değişimini yapar yapmasalar bile tamirini yapmalarını iste
Damlasuu piiremsesinannesiii insanlık yani sonuçta o markalar bir sürü para kazanıyor ve zaten her şeyi marka diye hakkından fazlaya satıyorlar bi çantadan onlar bişey kaybetmez tamirini yapıp satarlar ama bizler zaten zar zor alıyoruz her şeyi bence herkes hakkını bir şekilde savunmalı
berkabusra1 AzraFarah aynı sorun bende de oldu denemek için takacaktım aparatı kırıldı bende ayakkabıcıda oraya başka apart taktırdım