FatmaAselinAnnesi_60 Kızlar 7 aylık hamileyim 28+4 hastane ve doktorumu değiştirmek istiyorum kabul ediyorlar mi yoksa ilk baştan mi gitmek gerekirdi a life hospital e gidiyordum fakat doğum ücreti pahalı koru hastanesi daha hesaplı geldi bna
FatmaAselinAnnesi_60 Deniz2112 tam fiyatını bilmiyorum ama eşim emekli olduğu için ben de ondan yararlanıyorum 2 bin 500 tl dediler A Life Hospital 8 bin
Deniz2112 FatmaAselinAnnesi_60 Ankara’ya yeni taşındık buraları bilmiyorum Ankara koru Sincan hastanesi mi
FatmaAselinAnnesi_60 Deniz2112 sormak lazım çünkü sgk sı olanlara muane ücreti az çıkıyor doktorumu çok seviyorum ama a life hospital bi değişik sürekli zam peşindeler 🙄
FatmaAselinAnnesi_60 Deniz2112 sana hangisi yakınsa canım o hastaneyi seçmelisin zor oluyor uzak olunca sıkıntı yaşanabiliyor trafik ti gel gidip derken A Life Hospital (Etimesgut) koru hastanesi (Sincan da canım
sbh_tskrn Ben de a life hospitale gidiyorum 8 haftalik hamileyim ama ücretleri bana da aşırı pahalı geliyor. Koru hastanesinin doktorlari nasil ki acaba ?
FatmaAselinAnnesi_60 sbh_tskrn henüz araştırma yapmadım bir tanıdık söyledi A Life Hospital sürekli zam yapıyor ya
sbh_tskrn FatmaAselinAnnesi_60 gerçekten çok pahalı sadece muayene ve tahlile geçen kontrolde 1000 tl verdim
FatmaAselinAnnesi_60 sbh_tskrn orası ayrı bi tuhaf yaa çok pahalı o hastane ama oraya devam edecem galiba bna yakın olduğu için
FatmaAselinAnnesi_60 Deniz2112 sanırım o Etimesgutta yakın mı hiç bilmiyorum istersen Google haritadan Sincan koru hastanesi yazıp bakabilirsin kaç dk olduğu söyler