deryaumay20 Kızlar sol kasığımda yaklaşık 2 saattir ara ara kasılmaya benzer ağrı tarzı birşey girip çıkıyor endişe etmeli miyim başka birşey yok ama anlık girip geçiyor acile gitsem mi 35 haftalık hamileyim
Hallerimvarbenim deryaumay20 Kramp olabilir mi canım benimde sol kasığıma giriyordu magnezyum kullanıyor musun
Babykalamar deryaumay20 kramptir canim kasilma belden karnina dogru gelir karnin tas gibi kesilir 15/20 saniye sonra normale doner. Kanamaniz felan yoksa dinlenin bakin geciyormu gecmiyorsa doktorunuza danisin
deryaumay20 Hallerimvarbenim magnezyum mu bilmiyorum ki de Genesis Max kullanıyorum ama kramp mi bilemiyorum ki arada giriyor böyle rahatsız edici sertleşme gibi anlam veremedim
deryaumay20 Babykalamar öyle yapayım bari yarın zaten randevum var ama 2 saatir ara ara girip çıkınca endişe ettim inşallah ters birsey değildir 🤲🏻
Babykalamar deryaumay20 korkma canim artik 35 den sonra yalanci sancilarda basliyor ben 38 im dedigini ara ara yasiyorum hala dogurmadim
deryaumay20 Babykalamar teşekkür ederim rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah 🤲🏻🧿