Mlke987 Geçmiyor arkadaşlar hamileliğimin başından beri bulantım var sürekli kusuyorum yemek yiyemiyorum ne zaman bitecek bu durum😞😞
EbrKzlky Mlke987 6.haftadayım daha bendede durum aynı 😔 doktordan ilaç aldım ama oda pek fayda etmiyor.. çubuk krakerle günü geçiriyorum
egesmommy Mlke987 Mlke987 benim 12 de başlayıp 27 de bitti bulantılarım hiç belli olmuyor hatta hala arada oluyor ama ilaç içmeyi bıraktım ama 🤷🏻♀️
narinim__099 Mlke987 Merhaba hamişler🤗 Canim bende oyleydim ne yesem kusuyordum gercekten cok zor 10 haftadaya girdigim andan azaldi merak etme canim azalicaktir yakin zamanda sendede
Simayla Mlke987 bende 11+2 deyim bulantı yok ama leke geliyor sürekli bu durum daha kötü ediyor insanı inşallah gecer canım
Nalanmaral 12.ci haftada rahatlamıştım ben biraz ama tam gecmıyor mide bulantısı ilaç içtiğim zamanlarda da gecırmıyordu
Mlke987 EbrKzlky bende 6. Haftadan beri çekiyorum bulantıyı belki geçer dedim zaman geçtikçe ama geçmiyor 😞
Ruhsuz Ben de 11+2 4 haftadan beri var gittikçe artıyor düzenli beslenemiyorum ,temennim bir an önce geçmesi daha mutfağa giremedim 3 aydır 😔
Mlke987 Ruhsuz bende öyle yemek yapamıyorum yediğimi de çıkarıyorum midem suan bomboş mesela kusamıyorum bile boş olduğu için 😞 bebeğim besinsiz kalacak diye üzülüyorum
Ruhsuz Mlke987 Allah kolaylık versin canım,bir de şeker çıktı ben de erken haftalarda yemesem düşüyor şekerim yesem çıkıyor Allahım bir an önce geçsin bu günler 🤲😔
momyy__ Mlke987 canım bende gebeligimin başından beri öyleydim geçen hafta ki depremde çok korktum şoktan herhalde bütün belirtilerim kesildi bu günlerde tekrar mide bulantısı yaşamaya başladım 4.aydan sonra kesiliyor Muş