Sshr 29 Ekim Pazartesi günü öncelikle yazım biraz uzun 🙈doktor kontrolümüz vardı ona gittik nstm çok güzeldi normal dogumu çok istiyodum onu bekledim hep bebek basından beri hep 2 hafta ileri gözüküyodu kg almaya hızla devam ederse sezeryan olur demişti riske atmamak için usg baktı kilosu ne kadar dedm ve 1 haftada 3367 den 4 kg 50 gram dedi ve ben şok oldum daha kanala bile girmemişti günümü doldurmama 10 gün var doktor beklesek 4500 dogar dedi neyse sezeryanı kabul ettim 2 kasım için planlı sezeryan günü verecekti ama benim kalp çarpıntılarım baslamıstı evde tansyonumu ölçtüğümde biraz yüksek çıkıyordu doktor tansiyonuna bakayım dedi ve 5 kere ölçtü çok yüksekti tansyonum o zman dogum bugün yada yarın olsun dedi bugün diye karar aldık epidural oldugu için 2 saatde doguma girdim hemen hiç bişeyim yanımda değilken beklemiyoken çok ani oldu😏 dogumda 2 kere kustum tansyonum yine biraz oynamış nasıl basladı dogum anlamadm bile bi anda oğlumun sesini duydum sonra yanagıma getrdiler öptüm çok güzeldi bende sorun olunca bebekte biraz nefes almakta zorluk çekmiş biraz bebek odasında kaldı sonra hemsire getrdi emerse bırakıcak emmezse geri götürücekti oğlumu ama pes etmeden tutturmaya çalıştı hemşire ve emdi çok şükür 6 saatde oğlum odamıza gelmişti çok çükür kesinlikle normal sezeryan değil epidural olmalısınız o anlara şahit olmak çok güzel bişeydi uyanınca uyusuklugunuz hemen geçmediği için ağrı yokken bebeğinizle ilgilenmek çok güzel oluyor çok fazla uzun oldu ama suan evimizdeyiz ve meleğim karsımda uyuyor hepinize sağlıklı kolay doğumlar diliyorum❤️
UcanHamile Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün. Peki gerçekte 4000 kilo mu doğdu? Bizim kuzene de 4kilo doğuramazsın dediler 3200 cıktı bebek meğerse doktor uğraşmak istememiş. O yüzden merak ettim
Sshr UcanHamile hayır 3850 dogdu 200 300 grm yanılma payı oldugnu söyledi doktor yüksekde olabilir daha zayfta olabilr dedi