betul482 7+6 olduk dört haftadir mide bulantisi cekiyorum istahsizlik halsizlik ne zamana kadar surecek bebegim gelisiyormudur bsy yiyemiyorum zayifladimda . 21 inde randevum var bakalim .sizlerinki nasil geciyor
EbrKzlky betul482 sende ben gibi başından beri kusanlardanmısın 🥺 Sinirim bozuldu cidden.. aynı durum bendede varr
11melike betul482 bende aynı sekilde ve en sonunda düşük tehlikem oldu kusmaktan 3 aylık oldu benim bebeğim hatta 3 ay 5 günlük 2 gün önce kanamayla gittim hastaneye kusmaktan oldu 2 gün yattım suan protestan iğne oluyorum mide bulantısını hafife alma git serum taktır benim kanamam oldugu gün kusmaktan burnum bile kanadı nefes alamadım burnumdan ağzımdan hep çıktı hafife alma sakın git serum taktır ben çok pişmanım en bastan beri serum için gitmediğime
Azeri 16-3 haftalik hamileyim.midem yaniyor,belim ariyor bazen mide Bulantisi Halsizlikim ya Hoc bir sey yapmak istemiyorum Hep uyumak istiyorum
Azeri Normal Bu Cunki Cocuk buyuyor,yerini deyiwiyor o yuzden Boyle Biz ne yesey onada Gidiyor o yemek Hepse Oyle Soyluyor
Ezgifatma2010 32 haftalık hamileyim bulantı tam gaz devam hiç azalmadı inşallah sizinki geçer çok aç kalmamaya bakın açlık bulantıyı artırıyor
elifcicek_07 İlk üç ay 8 kilo veren ben ve herşeye rağmen kilosu haftası önde giden oğlum 🤷🏻♀️ lütfen endişe etmeyin o besleniyor 🌺🌺
Azeri Ben nerdese 6 haftadan itibaren boyle oldu 2 ci trimestra kecince Azaldi simdide Bir az Oluyor bide bulantisi