Mge127 3Tospikannesi görümcemin de sıkıntılıydı hamileliği onun tedavisi sayesinde çocuk sahibi oldu diyebilirim . Bebeğinizi sağlıcakla almanız dileğiyle🤲🏻🌸
melegim_ve_ben Mge127 Sevgi Hanım a gidiyorum.Sevgi Sarıdemir. Cok memnunum çok tatlı bir dr. Perşembe günü de Allah’ın izniyle doğumum. Maalesef güncel fiyatlar bu şekilde.
Ayshed kbralya01 Merhaba odalar tek kişilik mi,ilgi alaka nasıl,doğumunuz normal mi sezaryen miydi?Ben de Sezer hanıma gidiyorum o yüzden merak ediyorum.
Sibel01ezgi Gmzgvn kuzenim 8000 tl 1 ay olmadi daha 🤐 bnmki eylul ekim gibi illaki degisir fiyati..2021 de kizimida orda dogurdum 3bin di🤐🤐🤪🤪
baharroguzzyigittbebek merve211 bende gidiyordum da aşırı bekletiyorlar rand saati 1 saat gecmesine rağmen. bu hoşumuza gitmedi bizim o yüzden bıraktık
Candan_13 Algomed Hastanesi’nde ektim doğum yaptı 5 sene önce hiç memnun kalmamıştı doğumdan sonra ilgilenmelerini hijyen bakımından her yer çok pismis tuvalet falan o yüzden korktum bende ama doktorlari iyi diyorlar
Candan_13 Ben şimdi Altinkoza gidiyorum ama algomed daha yakın bize Altın kozada Fatma Ersöz bozkurta gidiyorum memnunda değilim açıkçası değiştirmek istiyorum doktorumu
Sibel01ezgi Babybaby12 yasemin ilkit ilkinde onun sayesinde uyguladigu tedaviyle hamile kalmistim.simdiki dogal yolla.ben memnunum gercekteb naif kibar bi bayan