Ezgimoms Kızlar Merhaba 12. Haftamda ikili test için gittiğim devlet Hastanesi'nde ,yüzde 90 kız dediler sizce bu oranlarda yanılma söz konusu olurmu ona göre alisverisime baslicam fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim
Ozge11 Ezgimoms bana özelde 13.haftada kıza benziyor dedi doktor.18.haftada erkek olduğunu öğrendik.Ayrıntılı da ise netleştirdik.Bence alışveriş için çok erken şuan 27 haftalığız üç beş kıyafet dışında bir şey almadık.
Zmraemr Ezgimoms acele etmeyin daha cok vaktiniz var benim 15.haftada %90 kız denildi hic degismedi ama değişen cok kişi duydum. İndirim takip edin bol bol bebek internet sitelerini kaydedin faydalı olur
33NAZ Ezgimoms ilk hamile olduğumu öğrendiğimde kız bebek çok istiyordum ve 5 haftalıkken kıyafet ayakkabı almaya başladım pembe pembe :) 14.haftada kız olduğu netleşti :) dün detaylıya girdim 21 haftalık kız :) Allah annelerin gönlüne göre veriyor 🙏🏻❤️
Agg0207 Banada 13. Haftada erkek yüksek ihtimal dediler 18-19. Haftalarda kız %80dediler detaylıdada kız oldugu anlaşıldı zaten çok erken daha canım alışveriş yapsan bile beyaz krem şeyler al hem kıza hem erkege uysun