Minikmucizemmm26 Kizlar çok kötü dişim agriyor geçici olarak geçirecek bişey var mı pazartesi günü kontrolüm var diş tedavileri hangi haftalarda yapılabilir şuan da 14+6 haftalık hamileyim
Ilahem Minikmucizemmm26 karanfil yagi koy.tuzlu su ile qar qara yap.parolic bir tane.2 haftaya falan diainizi cektire bilirsiniz.benide mahv etmisdi disim.iltihap falan yapmisdi 33 hftaliken cektirdim.doktor izin verdi.Allah yardimcin olsun
1humeyra Minikmucizemmm26 diş çekimi doktordan değişiyor bende 15-16 da çekmiştim izin vermişti ama korkup çektirmedim. Eczaneden dişinol al onu kullan. Ağrıyan dişe sür ve ilacı sakın yutma. Benim ağrımı kesmişti. Şimdi 37 haftalığız bu seferde dişlerim kırılmaya başladı
Cayvarmiya Minikmucizemmm26 canım kontrolü bekleme hekiminin numarası var ise yaz onay al dişçiye git aynısını yaşadım çektirdim antibiyotik de kullandım enfeksiyon bebeğe daha zararlı
Serapp777 Minikmucizemmm26 16 dan sonra rahatca ypılıyo diye bılıyorum kendı dr nuz sürecınızde bi sıkıntı yoksa şuanda da onay verebılır .Ertelemeyin çok bn 13. Haftmda dişim kırılmştı üstüne düşmedim sonra o diş azap oldu bana cok agrdı.21. Haftada bi kutu antbytk içtim ve kanal tedavısı oldum çok şükür geçti 🤲kadın doğumcmda perıtanologda dişçimde anestesnn bi zararı olmdgnı yaptrblcgmı söylediler kendınızı kasmayın yeter
Minikmucizemmm26 Ilahem Ya insAllah doktor izin verir dolgu mu gerekiyo yoksa çekilmesi mi lazım bilmiyorum insAllah geçer biran önce teşekkür ederim bu arada
Minikmucizemmm26 1humeyra yaaa Allah’ım kolaylıklar versin dış etim kanadikca kendimi vampir gibi hissediyorum fırçalamak dahi istemiyorum 🙈
Minikmucizemmm26 Serapp777 benim de içi boş dişimin ağrı yapmaz insAllah diye diye bu zamana geldik 15 haftalığım en kısa sürede yaptırmayı düşünüyorum
Gebeysek1 Minikmucizemmm26 2. Trimester de dişe doktor onayı ile işlem yapabildiklerini söylemişti diş hekimim. İlk ve son 3 ayda hiçbir işlem yapmak doğru değil demişti
Minikmucizemmm26 Gebeysek1 ben de şuan da 2. Trimesterdeyim 15 hafta olduk 1 2 haftaya izin verir diye düşünüyorum ama bilmiyorum