Yncae Merhaba, su içemiyorum hemen midem bulanıyor. Bu sorunu yaşayanlar var mı ? Çözüm bulabildiniz mi ?
Denizahsen Yncae ilk 3 ay bende öyleydim suya limon sıkıyordum ya da karanfil atıyordum o şekilde içiyordum
arirangg Yncae Aynı durumu yaşadım. Doktoruma söyledim. O da sabret kendiliğinden tekrar içmeye başlayacaksın, kendini hiç zorlama, dedi. Dediği gibi de oldu
Gzmmm123 Yncae bende içemiyorum midem bulanıyor su dan suyu soğuk içmeyi deneyin ben öyle içebiliyorum sadece :)
Mgizem Yncae ben 5 ay boyunca suyu tek başına içemedim limon sıkıp öyle içtim 5 ay bitti yeni yeni tek başına içiyorum. Ama limonu kesnlikle tavsiye ederim oluyor öyle :)
Dorukkusumm Yncae çok normal bende 4 ay kadar içemedim 1 litre suyu 3 günde anca içiyordum diyebilirim. Şimdi de içim yanıyor sanki 35.haftadaym Bi kere de 1 litre içiyorum haliyle Miğde bulantısı da yapabiliyor bu sefer
Yncae Dorukkusumm iki arada bir derede kalıyoruz ☺️ Bende 2 bardak suyu günde ancak içebiliyorum su içmem gerektiği için biraz kendimi zorlasam hemen midemi alt üst ediyor . Artık alternatifleri deneyeceğim
Bal_1604 Yncae birde salatalikla deneyebilirsiniz 5 haftadan 13.haftaya kadar bende icemedim hala da çok içemiyorum salataliklari küçük küçük doğrayıp suyun içine atiyorum hem yiyorum hem içiyorum biraz daha güzel geliyor tadı
Yncae Bal_1604 Günde ne kadar su tüketiyorsunuz acaba, belki bende de işe yarar hemen deneyeceğim teşekkürler 😊
Dorukkusumm Yncae öyle oluyor gerçekten yemekle birlikte su içme ve yemekten 30 dk önce kes su içmeyi birde yemekten sonra da hemen içme 1 saat kadar, su içipte uzanma daha kötü yapıyor ve sabah kalkınca aç karnına su içme daha kötü oluyorsun 😀
Bal_1604 Yncae 1 litrelik şişenin yarısını içiyorum bazen daha fazla değişiyor zorluyorum kendimi bu aralar çok ağız kuruluğu var bende 😌 deneyin denemekte fayda var bende çok şey denedim limonlu su başka marka sular ama hiç biri bende işe yaramadı bitek salatalık biraz daha rahatlattı ama uzmeyin kendinizi gecicektir inşallah
Yncae Dorukkusumm su içipte uzanmamayı yeni keşfettim 😀 ama uyanınca hemen su içiyordum demek beni mahveden oymuş bunların hepsine dikkat edeceğim
Mgizem Karenim13 çok fazla limon olmaması şartıyla tabi 😅 bir iki damla içine damlatıp suyun içinde bırakıyordum limon kabuklarını birşey olmadı çok şükür