Aden123 Bebeğiniz şuan kaç kg öğrenebilir miyim benim iştah sorunum var , şuan 30+1 geçen hafta gittiğimde 1435 olduğunu öğrendim
Busel Aden123 bende bugun gittim 29+2yim 1540 gr dedi olması gerektiği gibi ne ileri ne geriymis boyuna da 40 cm dedi 30dan sonra hızlı kilo aliyormus
ipekmom_ Aden123 26.haftada 1120gr 37cm demişti. Suan 30haftalığıx haftaya gidicem bakalım ne kadar olmuş görücez
hanimyavuz34 Aden123 30. Haftada 1890 gram dedi 32 hafta ile uyumlu bebek demişti bence kilosu gayet iyi rahat olun💙
Aden123 kimsiniz evet bizde boyunu öğrenemedik ☺️ o zaman normal kilolalar galiba bu haftalardan itibaren ortalama haftalık 200 gram alması gerekiyormuş programa göre aynı
Aden123 Busel bana da haftasına göre uyumlu ne zayıf ne kilolu dedi de işte bizler biraz kilosu fazla olunca daha sağlıklı diye düşünüyoruz ne yazık ki ☺️hamilelik psikolojisi o kadar farklı ki hep bi kıyaslama içinde kalıyor insan bu da üzücü 😓
Sinemtiflis ipekmom_ benim de bu şekilde doktorum iki hafta kadar ilerde gittiğini söyledi size öyle bir şey söylemiş miydi acaba
Busel Aden123 hayır hayır oyle dusunme küveze giren coğu bebek kilolu🤣 öyle düşünme kilonun sağlıkla alakasi yok normal istiyorsan zaten çokta kilolu olması iyi olmaz
Bkmcnkr En son 29+6 da gecen hafta doktora gittiğimde 1700 kilodaydı ama doktor 2 hafta gelişiminin ilerden gittiğini söyledi.
Aden123 Busel doğru söylüyorsun ☺️ ama işte insanın içi rahat etmiyor yine de , normal istiyorum da bakalım umarım öyle olur senin nasıl olacak ?
Bkmcnkr Aden123 sadece cok iri bebek olursa normal doğuma uygun olmayabilirmişim bunun dışında bir sıkıntı yokmuş.
hanimyavuz34 Aden123 bana doktorum hergun bir haşlanmış yumurta badem ve kuru üzüm demişti bunları hergun mutlaka yiyorum yemek vs pek düzenli beslenmiyorum açıkçası 💜
nur34_ hanimyavuz34 bnde duzenszm oglen saati khvlti yapiyrm dogru degil ama buturlu ayarlayamdm bide bol bol muz tuketyrm oda kilo aldiriyr
Aden123 hanimyavuz34 bende hergün mutlaka bir tane haşlanmış yumurta yiyorum ama çok dengesiz bi uyku saatlerine sahibim et süt tüketmiyorum muz yiyorum günde üç tane kadar meyveyle besleniyorum diyebilirim açıkçası