MrvRmzn Nurhan0634 ben de asil pars arasında kalmıştım ikisi de çık güze asili kuzenim koydu pars da maalesef anlamından dolayı olmadı. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
_yfs_ Fuhen malesef devlette randevum vardı ilçede oturuyorum yeni geldiğimiz için eşimde o gün çalışıyordu tek gidemedim özelde yaptırırız dedik merkezdeki iki özelde de yokmuş başka şehire gönderdiler anlayacağınız kısmet olmadı bu hafta randevum var inşallah gidebilirsem öğrenirim 🤭
Fuhen _yfs_ benimde pazartesiydi randevum öbür hafta salıya ertelettirmeliyim deprem bölgesindeyim izne geldik depreme yakalandık Ankara’da yaşıyorum bende evime gidersem gireceğim inşallah bende devlette yer bulamadım özel bir kliniğe aldım 23+4 olduk bizde bakalım bana hep kız dediler 12-14-16-19 haftalarda hepsi kız tahmin etti değişir mi bilmiyorum 3 yaşında oğlum var birde kızım olursa misss
Berenmeva1 Mihra Duha Afra İlk kızım meva İkizlerimin cinsiyeti henüz belli değil kız olursa bu isimleri düşünüyoruz
_yfs_ Fuhen çok geçmiş olsun iyisinizdir inşallah bende Bolu dayım hatta ankaraya gitmeyide düşündüm ama artık geçti 26. Haftaya giriyorum inşallah sağlıkla kucağımıza alırız benimki 16. Haftadan göstermedi kendini en son o kadar çikolata yedim yine yok büyük ihtimal kız dedi benimde ilk gebeliğim Rabbim neyi kısmet ettiyse baş tacımız insan merak ediyor tabi inşallah sizinde gönlünüze göre verir Rabbim ☺️
Fuhen _yfs_ bir kaç akrabamı kaybettim Rabb’im bir daha hiç kimseye yaşatmasın böylesine bir felâket yaradan cümlemizi korusun ben 4 senedir Ankara’da yaşıyorum açıkçası şimdi kontrole gittigim hastaneden de memnunum Ankara Etlik şehir hastanesi doğumu da orada istiyorum sağlıcakla alalım kucağımıza ♥️
Biryabanci1 Gizemgc Bir kızım var ismi İlayda 🌸 Şimdi ikinci hamileliğim ve bir oğlum olacak Tuğra olacak inşAlllah ismi ❄️
Cayvarmiya Gizemgc bizim erkek tuğhan pars koyacağız, kız olsaydı güneş, tuana Aden, Pera, parla seçimler arasındaydı
Fuhen Cayvarmiya şükür ben ailem iyi güvenli bir yerde kalıyoruz şuan zor çok etkilendim eve donsemde tek kalmaya korkuyorum ilk günler sürekli kötü haber alınca sancılandım hastane eczane ilaç yok kendine gel bebeğini düşün dedim sosyal medyadan falan uzak duruyorum düşünmemeye çalışıyorum
Cayvarmiya Fuhen dualarımız sizinle buradan elimizden geleni yaptık hep aklımdasınız durup durup ağlıyorum siz kadar olmasa da o kadar çok etkilendik ki …
Fuhen Cayvarmiya Rabb’im karnımızdaki sabilerin yüzü suyu hürmetine bir daha böyle felaketler yaşatmasın sadece ülkem olarak demiyorum din ırk ayrımı hayatımın boyunca yapmadım insan olarak bakıyorum hiç kimse bir daha bu kadar kötü şeyler yaşamasın hala sallaniyor 5-10 dakikada bir az yada çok Allah’ım korusun hepimizi ♥️