Cvkhll Alyel Aynı durumdayım 5+6 da sadece kese göründü 2 hafta sonra gel o zman hem bebek hem kalp atışı duyarız sağlıklı bir gebelikse dedi ve beni arafta bıraktı sayın perinatolog 🥲
Kbra_krtl01 Cvkhll bence beta düzgün gidiyorsa kanamada yoksa strese girmeye gerek yok gibi de işte bir hafta sonrs gidicem ama gel bana sor nasıl geçicek
Kbra_krtl01 Banusametailesi sen o zamanda gördüysen bizde öyle oluruz herhalde canım insan korkuyor görene kadar
Banusametailesi Kbra_krtl01 o korku hep var oluyor 5 aylik olduk ama her hastaneye giderken bir şey oldu mu acaba ya doktor kötü bir şey söylerse korkusu oluyor sürekli
Cvkhll Kbra_krtl01 bu ikinci gebeliğim 40 içinde hamile kaldım sat bilmiyorum birazda o yüzden endişeliyim ben 🥲 inşallah duyarız ikimizde
Rabissssscee Alyel 6+4 biraz riskliydi benim durumum doktorum içimiz rahat etsin diyip vajinal baktı bebek+kalbi gördük duyduk
Alyel Rabissssscee maşallah şimdi durumunuz nasıl ben dün gittim kese var ama içi boş bir on güne gözükür dedi bakicaz insallah
Patito__ Kbra_krtl01 cnm kese 2000-3000 lerde anca gorulur daha yeni hamilesin 4 gun sonra gozukur insallah