guldane_38 Kızlar selamın aleyküm. 7+4üz 💞bugün kahverengi leke geldi normal mi sizdede geldimi korkulacak bisey yok demi ? normal yani 🙂
26anne10 guldane_38 aleyküm selam canım aynı dönemde benimde olmuştu hafta sonuna denk gelmişti ağrım da yoktu doktora gitmedim herhangi bir sıkıntı yok şuan 9+3 ama herkeste aynı olmayabilir kalbini ferah tut doktoruna da sorabilirsin ✋
Hayriye1234 guldane_38 bende de olduo haftalarda. Şuan 12 bin içindeyiz yorulunca ayakta çok durunca yine oluyor. Doktor dedi ki bazen çok küçük lekelenme tehlikeli olabilir bazen de çok fazla kanama tehlikeli olmayabilir. O yüzden lekelenme olduğunda gelmelisin demişti
Alifatmaoguzalp Korkma sakın benimde oldu şuan 10 haftaligiz yedi haftalıkken olmuştu doktora sorduğumda korkma yerleşme kanamasıdir kırmızı olduğunda ve devam ettiğinde takip gerektirir sonrası kesildi çok şükür yorma kendini dinlen.
Zeynod Bende 6+5 im kahverengi lekelenmem oldu bugün agrım yok doktora yazdım istirahat ve progestanı artırdı. İnşallah bişey olmaz
Alifatmaoguzalp guldane_38 aynen benimkide öyleydi önce iç çamaşırıma lekelenme tarzında gördüm sonra hep takip ettim sildikce çok hafif geliyordu sonra bitti doktora söyledim kese etrafında herhangi bir kanama yok kırmızı olunca sonrasında artınca dikkate alırız dedi gerçektende öyle oldu çok şükür
Ceroooss Aleyküm selam canım korkup stres yaoma ama yine de doktora gitmeni öneriyorum. Herkesin lekelenme kanama nedeni farklı olabilir benden de geliyor sürekli Progestan fitil kullanıyorum