Papiiii Kizlar nasilsiniz.Nasil ilerkiyor gebelikler bende 5 gun ileriden gidiyor 26 haftalik cikdik ultrasonda kilosu 870 gram.Kendim 5 kilo aldım toplam su ana kadar umarim fazla almam boyunda 171.Birdahaki randevum 30 haftada sizlerde nasil ilerliyor?
2aslan_annesi07 Papiiii 26 haftalık çıktık demissiniz kaç haftaliksiniz? Ve 26 haftaya göre 870 gram çok değil ki
kimsiniz Papiiii doktor mu 5 gün ilerden dedi? 27de 1100dü normal demişti çünkü de, burda okuduklarıma göre zayıf diyodum bende:(
Lyamayy Papiiii quzum 25 - 26 həftədə edilən analizlər hansılardı? Dr-ım bir də 25də gedəcəyimi və analizlər verəcəymi demşdi ( şəkər yükləmə flan deirlər gbi gbi )
Papiiii 2aslan_annesi07 Canim ben normalde 25+1 olmam gerekiyordu 26+0 gozuktu ultrasonda gelisimi 5 gün ileride cikdi hep oyle cikiyor zaten evet 870+125 gram yazildi yani 995 toplam.Zaten haftani kiloya gore yapmiyolar.Baş ve ayaga kadarki olcume gore hafta ileri geri hesaplaniyor canim
2aslan_annesi07 kimsiniz benimde 26+6 da 1.80 gramdi ilerde denmedi bana normal dediler tıp fakültesi takipliyim
dmtturan kimsiniz sizin haftanıza göre normaldir o bir hafta gerideyse o yüzden ileri de göründüğü için kilosu iyidir benim 26+5 te 888 gr çıktı 😣
Papiiii kimsiniz canim 25+1 diye gitdim satla ama 26+0 cikdik.Yoo canim zayif degil gayet haftasina uyumlu senin bebegin.Evet burda kilosu haftasindan fazla olanlar var ama zaten bebegin ireli geri olmasini kiloya gore degil kafa ve ayak arasindaki mesafeye gore hesaplaniyor
Papiiii Lyamayy cajim men şekeri filan 12 heftede vermisem dahada vermemisem cixmadi cunki seker mende ehtiyac gormedi ama men en basindan bu vaxta qədər hemise sidik ve qan analizi verirem.Yene verdim temiz cixdi coxnsukue iki defeydi sidiyimde bakteriya qanimdada azliq cixirdi derman qebul eledm duzeldi
kimsiniz 2aslan_annesi07 bende hem özel hem devlet takipliyim ikiside normal diyor ama burda bazen öyle kilolar görüyorum ki sankı aşırı zayıf kalmış gibi hissediyorum şuan 33üz 2200müş dün öyle çıktı yine normal dedi doktor. yengem 39d 2700 doğurdu dün oda sanki zayıf değil mi dedi iyice morelimin içine ettiler yani.
Papiiii 2aslan_annesi07 gayet guzel benim bebegim 25+1 olmaliydii canim yani 650-700 gram felan 870+125 cikdi yani 995 gram toplamda zaten boy ve ayak arasindaki mesafeye gore ireli geri hesaplaniyor kiloya gore hesaplamiyor
Papiiii dmtturan hayir canim normal bence bebekden bebege fark vardir sadece ben 25+1 olmam gerekiyordu sata gore 26 cikdim
2aslan_annesi07 kimsiniz hayır sizinki de normal ilerliyor 33 te 2200 se 4 haftaya ortalama 1 kilogram alır 40 a tamamlarsak 3500 civarı Soğucak insaAllah ama yengenizin bebeği zayıf doğmuş olsun sağlıklı olsun emdikçe kilo alıyorlar hemde çok hızlı bı sekilde :)
kimsiniz 2aslan_annesi07 ay dun asiri uzdu beni. hani kendiside cok kilolu dogurmadi bana neden oyle dedi bilmiyorum birde benim ki kiz onun ki erkek fark ettiriyormus sanirim cinsiyette.
2aslan_annesi07 kimsiniz evet erkekler daha çok yağ depoluyor sizinki şimdiden 2200 arada 500 Gr var zaten umursamayin zaten her zaman kilo sağlık demek değil ortalama dogsunlar yeterli 3300 3500 normal kilo doğum için hatta biraz önce başka postta okudum biri yazmış 3500 olursa doktor normal yapmam diye saçmalık yani 3500 doktorlara göre çok geliyo artık ben 3800 normal yaptım 4200 4500 normal yapanlar var
kimsiniz 2aslan_annesi07 normal dogum kilosu hakkinda bir fikrim yok valla. suan kizim makat gelis doktorum pekte doncek gibi degil dedi yuksek ihtimalle sezeryan dedi 22. haftadan beri ayni oturuyor. bakalim🤷♀️🙏
Senel6767 kimsiniz vallaha cnm el alemin lafi bitmez ne kendini nede o karnındaki yavriyi üzmeyi degmez