Armin-Guney Herkese merhaba , Dogumumu 17 gün önce yaptim .Ilk dogumumdan 2 ay sonra çok ciddi sac dökülmesi yaşamıştım. Üzerinden 2 sene geçti o dökülen yerler anca çene hizama geliyor . Ilk döküldüğü ve yeni çıktığı zamanlar berbattı. Saçımı toplayamıyordum, Saçımı açsam yukari yukari diken gibi gozukürdu uzama evresindeyken. Simdi ayni şeyi yasamak istemiyorum . Saçı içten mi beslemeliyim vitaminler ile yoksa dıştan mi ürün kullanmalıyım sac serumu veya başka ürünler ? Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim :)
Ninjaturtle Armin-Guney ben de ayni durumdayim 🤦🏻♀️ ilk dogumum sacimda dorduncu ayla birlikte baalayan dokulme cok fena durumda yanlardan acildi kellik olustu. Biotin kullaniyorum bir aydir ama ise yaramadi.
Nutelllaa Armin-Guney ben d vitamini eksikliğinden oluyor diye biliyorum çünkü bu gebeliğimde d vitaminine çok geç başladım ve o zamana kadar avuç avuç döküldü saçım kullanmaya başladım şuan iki tel anca dökülür.
Armin-Guney Ninjaturtle Bende bakındım biraz internette ürünlere ama karar verememistim. Biotini de görmüştüm. Sanirim bi doktora yada eczaciya danisacagim🥲
Kubrakartal Saçlar omega 3 eksikliginden dolayi dogum sonrası dökülürmüs omega3 takviyesi almanızı öneririm