Aleynamesutdeveci KIZLAR MERHABA 12+4 HAFTALIK HAMİLEYİM İKİLİ TARAMA TESTİ İÇİN KAN VERDİM 1 HAFTA OLACAK NEREDEYSE KAN DEĞERİMDE PAPP-A 1470 ÇIKTI ÇOK MU YÜKSEK DOKTORA 1 HAFTA SONRA GİDECEĞİM ACİLİYETİ VAR MI ÇOK YÜKSEK GELDİ BANA YARDIM EDERMİSİNİZ ????
Tubatgn Aleynamesutdeveci Bu değerler ile değil doktorun elindeki rapor ile sonuçlarınız netleşir. Benimde yüksekti Allaha şükür risk çıkmadı.
Rukiyeker Aleynamesutdeveci benimde pappa 1800 çıktı acaba doktor size ne dedi daha raporum çıkmadı bilgi verirmisiniz
Gumus25 Aleynamesutdeveci bununla değerlendirme yapılmıyor doktora gidince o size raporu verecek bilgi de verir zaten sakın olun bence
Aleynamesutdeveci Benim 3 gebeliğim çocuklarımda Allah’a şükür bir sorun yok bu kadar yüksekmiydi senin ki de beklemelimiyim 1 haftayı yoksa gideyim mi
Tubatgn Aleynamesutdeveci Kan sonuçların çıkmış önemli olan onların çıkmasıydı doktorun raporu zaten hazır elinde gidebilirsin sonuç almaya
Dnzglsm_123 Tubatgn merhaba kan sonucu çıkınca rapor da çıkmış oluyor mu. Benim de çıkmış bugün de ona göre gideceğim
Aleynamesutdeveci Martın başından çağırdı beni beklemelimiyim ilk defa yüksek çıkınca panikledim biraz
Tubatgn Aleynamesutdeveci Kan sonuçları geç çıkar diye ortalama gün veriyorlar ben çıkınca gitmiştim önemli olan bu değil dediğim gibi doktorun elindeki rapor
Aleynamesutdeveci Normal kontrollümde gayet iyi dedi sonra kan ver dedi bu şekilde oldu Buda bebeğimin ultrason fotoğrafı https://imgyukle.com/i/QrvbyR
eminenur123 Benim sonuçlarım da böyleydi çok şükür bir şey çıkmadı önemli olan doktorun vereceği grafik
Aleynamesutdeveci eminenur123 12+ 4 ilk defa bu kadar yüksek 2 tane daha çocuğum var hiç böyle yüksek değildi bi an panikledim
eminenur123 Bende samsundayım 19 mayıs hastanesine gidiyorum değerler çok benziyor cinaiyetini söyledilermi
Aleynamesutdeveci Yok canım söylemedi benim oğlan erken gösterdi falan dedim güldü ama söylemedi herşey normal bide kan ver dedi değer yüksek olunca korktum
Aleynamesutdeveci Rukiyeker elindeki rapor önemli canım oradaki sayı değil gayet iyi dedi sonuçlar dedi