mamyfat93 Alkol içerikli olduğu yazıyor internette çok kararsızım kullanıp kullanmamakta . Onun yerine ocea kullanan varmı
Ginger_ mamyfat93 ben coledan kullanıyorum doktorum yazdı 1 aydır kullanıyorum bir sorun olduğunu da sanmıyorum canım 12. Haftadan beri kullanıyorum
beyzacmvrc mamyfat93 bundan önce başka d vitaminleri kullandim ama en igrenci bu. Çok garip bı tadı var şurup gibi ekmeğe damlatıp yediğim halde midem bulaniyo öncekiler de hicboylw bisey olmuyordu onlar tatsizdi sıvıyağ gibiydi bunda garip bı tad var
Emineedrk mamyfat93 bende aynısını kullanıyorum eczacıda en iyisi bu şuan demişti herhangi bi yan etkisini görmedim bebişte gayet sağlıklı ☺️
Hyildiz1 Ben ikinci trimestırda başladım doğum yapana kadar kullan dedi doktorum bi problem olduğunu sanmıyorum
mamyfat93 beyzacmvrc bende sevmiyorum tadını 😕 ama ençok içinde alkol var diye okuduğum için içime sinmedi. Kullanıyomusun yinede
beyzacmvrc mamyfat93 evet birşey olmaz öyle olsa vermezler millet hamileyken içki sigara iciyor yani ☺️