Merhaba arkadaşlar;
Geçen cumartesi dr kontrolümde artık daha fazla tutamaycağımızı suyunun çok azaldığını ve eğer geçirebilirsek bir gün daha geçirip pazartesi almamız gerektiğini söyledi. Biz tabi çok mutlu olduk. Zaten zamanı gelmişti.38+4 te pazartesi günü 09:30 da hastaneye giriş yaptık. Nst,damar yolu vs. Gibi işlemlerden sonra 11:30 da ameliyata alınfım. Bu hikayenin en olumsuz tarafı sonda takımıydı. O biraz canımı yaktı diyebilirim. Sonrası su gibi geçti. Zaten tüp ligasyonu işlemide yaptırdığım için genel anestezi tercih ettim. Ameliyattan çıktığımda çok hafif ağrım vardı. Ancak hemen kuvvetli bir ağrı kesici ile durdu. Sorunsuz bir şekilde 5-6 saatlik süremi doldurdum. Sonra rahatça yürüdüm. O gece hemen gazımı çıkarttım. Tabi bu süreçte 2 şişe kayısı hoşafı içtim posasıyla. Onun faydasını çok gördüm. Sütüm hemen gelmedi. Ama boşta olsa emzirdim. Emzirmeye devam ettim. Silikon göğüs uçlatı yara olma açısından çok yardımcı oldu. Şu an süt çok iyi gelmediği için mama takviyesi yapıyoruz. Kaşık biberon kullanıyoruz. İlk gece gazımı çıkardığım için ertesi gün akşam taburcu oldum. 2 gün kalmamış oldum böylece. Eve gelince çok rahat ettim. Şu an evdeyim. Ağrılarım geçti sayılır. Eve geldim hemen ılık duşta aldım. Çok şükür oğlumda bende iyiyiz. Evde düzen kurmaya çalışıyoruz. Kedimiz alışmaya çalışıyor☺️ sormak olmak istediğiniz şey olursa cevap verebilirim. Ayrıca burada bana cevaplarıyla,deneyimleriyle yardımcı olan herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Allah herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin. Her dileğiniz gerçekleşsin🙏🏻