Senaykork Sevda4742 benimde öyleydi ,40 haftam dolduğunda suni sancı verip açılmayı arttirdilar , ama senin vaktin varsa bol bol hurma ye squat hareketi yap
Tubatgn Sevda4742 12 gündür 2 cm açıklık ile geziyorum 😬 biraz öncede açık pembe kan geldi fındık büyüklüğünde beklemeye devam hala
Sevda4742 Senaykork yatışini yplm dediler kabul etmedim evime geldim yatış yapınca suni sancı mi veriolar
Tubatgn Senaykork Büyük ihtimalle nişan olabilir canım devamı gelirse gidicem hastaneye gelmezse sancı beklicem yarın zaten kontrolüm var orada belli olur gibi
Senaykork Sevda4742 eğer devletse, ara ara nst ye koyuyolar,parmakla açıklığını kontrol ediyolar , net doğum tarihinin sabahı suni sanciya koyup açılmana göre doğuma aliyolar canım , suyun filan kendi gelmezse onlar patlatıp doğumu baslatiyo
Sevda4742 Senaykork yani 36+6 haftadayiz baya aşağı inmiş normal doğuma uygun dediler salı günü ishal sebebiyle hastaneye gittim çatı muayenesi yaptılar işte 2cm açıklık varmış bnde yerimden kalkamadm iki gündür ama çok yoğun sümüksü akıntı geliyor nişan olabilir mi bilmiyorum sancım yok bekliyorum öyle yürüyüş sıcak su da duş alsam sanki hemen bebek olacakmış gibime geliyor çok aşağıda hissediyorum
Tubatgn Senaykork Beni almadılar canım yatış vermişti ben eve geçmeyi kabul ettim sancım ara ara çıkıyordu. En son ki kontrolde sancım hiç çıkmadı ve açılmam ilerlemedi. Bugün bekliyorum yarın akla kara belli olur gibi.
Senaykork Sevda4742 inşallah hayırlı sağlıklı doğumlar geçirirsin canım çok aşağı inmisse yakındır doğumu cinsiyeti kizmi