melissyildirimm Merhabalar, 27+0 ım. Bugün 75 gr şeker yüklemesi yapıldı. 10 dk içerisinde içeceği içmemi söylediler. Bitirdikten 15 dk sonra hepsini kustum. Doktorum ağır gelmiş olabilir haftaya 50 gr deneyelim dedi. Böyle yaşayan oldu mu hiç? 🙏🏻🥺
Mercan1994 melissyildirimm bende dün yaptırdım Zeynep kamilde iğneden korkan biriyim kimi insandan 4 kere kimi insandan 3 kere kan alıyorlar benden 4 kere aldılar ilk kanı sabah erken aldılar sonra içeceği verdiler dışarı çık temiz havada iç yavaş yavaş iç dediler bende öyle yaptım sonra saat başı üç kere daha kan verdik kusmadım Allah a şükür ama dudaklarım susuzluktan kurudu çatladı
Tugba54_ melissyildirimm banada 75 gramlık yapıldı ve bende hemen cıkardım cok şekerli ve şerbet gibi olduğundan dolayı ertesi gün tekrar yapılacaktı ama gözüm yemedi dedim doktoruma oda aclık tokluk şekerine baktır öyle gel demişti muayene günümü bekliyorum
cennetinsusu Mercan1994 Kaç gramlık içtiniz? Bende Zeynep Kamil’de yaptırdım. Aç karna aldılar kanı birde içtikten sonra aldılar. Sonra kahvaltını yapabilirsin dedi eve gittim. Sizden niye 4 kere aldılar? Kaç çıktı sonucunuz ?
Mercan1994 cennetinsusu benim detaylı ultrasonda gittiğim doktor kilolu olmamı biraz abarttı diğer doktorlar hiç bişey demezken dedi sen kilolusun çoktan yapmaları lazımdı sana dedi 75 gr şeker yüklemesi yaptılar 4 kez aldılar en sonuncu saat 12 de aldılar 1. 84 çıktı 2. 119 3. 86 4. 64
cennetinsusu Mercan1994 Geçmiş olsun 💐 anladığım kadarıyla sizin sonuçlarınız iyi çıkmış sevindim benim biraz yüksek maalesef 🫢
cennetinsusu Mercan1994 Tekrar merhaba 🤗 ben bugün kontrole gittim bu sefer 75 gr lık istedi eğer buda yüksek çıkarsa ona göre belli olacakmış. Dediğiniz gibi bu sefer 3 günlük diyet verdiler. Siz saat kaçta girdiniz? kaçta çıktınız? birde doktora hemen gösterebildiniz gösterebildiniz mi? ona göre randevu alacağım da
melissyildirimm Tugba54_ bende o günden sonra tekrar gittim bugün. 50 gr lık verdiler. Onu çıkarmadan içebildim 😬
Mercan1994 cennetinsusu 140 üstü yüksek şeker yüklemesinden önce üç günlük diyet yapmışmıydınız bide gitmeden önceki gece hem yemek hemde sıvı alımını akşam 9 dan sonra kesmişmiydiniz
cennetinsusu Mercan1994 3 günlük diyet demediler bana sadece 12 den sonra yeme dediler. Ben yinede akşam 9 dan sonra yemedim
Mercan1994 cennetinsusu belki de o yüzden yüksek çıktı benim gibi kaç tane bayana Zeynep kamilde üç günlük diyet verdiler akşam 9 dan sonra da bişey yiyip içmedik test bitene kadar tabi o şekerli yiyecek hariç
cennetinsusu Mercan1994 Evet olabilir çünkü akşam 9 dan önce çayın yanında bisküvi yemiştim bilsem yemezdim bana öyle demediler. Ben normalde Zeynep Kamil takipliyim aslında randevu verirken akşam 12 den sonra hiç birşey yeme dedi sadece 🤷🏻♀️
Mercan1994 cennetinsusu e benimle beraber diğer üç kadına diyet vermişler akşam 9 dan sonra da bişey yeme içme dediler hatta her kan aldıklarında su içebilirmiyiz dedik onlarda test bittikten sonra için dediler bize
Mercan1994 cennetinsusu hatta üç günlük diyette sadece sebze yemeği süt yoğurt bide günde iki meyve oda biri öğlen biri de saat 4 te
cennetinsusu Mercan1994 Bana niye demediler anlamadım neyse sağlık olsun napalım ama büyük ihtimal diyet verecek şeker fazla görünüyor çünkü
Mercan1994 cennetinsusu diyet verirler ama inşAllah insülin falan vermezler ama değerin yüksek 140 dan sonrası yüksek çünkü
Aysecan0335 Kızlar bana hastane eczaneden içeceği benim alıp gelmemi söyledi ama herhangi bir ölçü belritmediler gr v.s. kafam karıştı şimdi