_mom97 Sezeryandan ne kadar sure sonra buyuk tuvalete ciktiniz, dun sezeryan oldum cok hafif gaz cikardim ama buyuk tuvalete cikamadim henuz
Aysenurozs _mom97 ben 4. Gün zorla çıktım ama çok kabız olmuştum aşırı sancı yapmıştı o yüzden önden önlem alın kabız olmayın
_mom97 Bernnnaaaa bi zarari var mi acaba. Ben hastaneden bugun cikis yaptim her ihtimale karsi hemsireden lavman aldim ama beklemeliyim acaba kendiliginden olmasi icin bilemedim
aselirmak3406 Allah analı babalı büyüsün inşallah gözünüz aydın 😊oğlumda bir gün sonra oldu benim sonra zaten normale döndü
_mom97 aselirmak3406 amin cok tesekkur ederim butun cocuklarimizi inşallah💕 benim ikinci dogum aslinda ilkinde 1 haftayi buldu ama o da lavman sayesinde..
Bernnnaaaa _mom97 bekle bence doktorun bana gaz çıktığı sürece sorun yok dedi bir sorun da olmadı zaten iyileştikçe cıkıyorsun onu düşünme hiç
aselirmak3406 _mom97 kişiden kişiye değişiyo ben sürekli sıvı tüketimi için erken oldu doktorum komposto tüketmemi önermişti o sayede bu kadar erken oldu