Serapca Bu öksürük öldürecek beni soguk algınlığımnerdeyse bitmek üzere ama öksürük için bi destek atın bana ama siyah turp demeyin bulamadım yarın tekrar bakılacak ama 😔😔😔
Azrazerin Serapca prospan şurup var o biraz iyi gelebilir bende son ayımda öksürük yüzğnden kaburgamda sorun olmuştu kuru öksürüğüm vardı ama şurupla gemeyince antibiyotik iğne yaptık biz
Azrazerin Serapca görümcemde ikizlere hamileydi çok öksğrğğü vardı onunda doktor macrol vermişti sizde doktorunuzla konuşun uygun birşey verecektir geçmiş olsun🙏🏻
deletedmom734 Serapca bol bol su için ılık sıcağa yakın ama asla kaynar olmasın.... bal ve karabiber karışımını sulandırıp içebilirsinizde... ilaca yanaşmayın hiç
Sedaahmet Serapca canım gecmiş olsun. Az önce başka post altınada yazmıştım. Bende gripken öksürüyordum. Kelle paça çorbası yapmıstım. Kesmışti öksürüğümü. Nane limon ve üzerlik tohumun otunuda kaynatıp içmiştim 2 gün. Onunda faydasi oldu bana. İnşallah sanada faydası olur
Serapca Azrazerin tşk ederim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 İlaç kullanmak istemiyorum açıkçası ama sanırım kullanmadan geçmeyecek🙄
Serapca deletedmom734 ayyyy pekmez karabiber aslında oğlumda sürekli kullandığım kendimde aklıma gelmeyen 🤦🏻♀️ Hemen denicem çok tşk ederim 🙏🏻🙏🏻
FatmaferhatYaman Kahve fincaninin yarısından azına pekmez ve karabiber karıştırın icin benim öyle geçmişti geçmiş olsun
Serapca Gamzeli21 😔😔😔 siyah turp bal da çabuk kesiyor ama turp bulamadım sma pekmez karabiberde çok etkili aklımıza gelmedi kaç gündür ne çekiyorum şimdi onu denicem sende istersen dene bunları bi Rabbim şifa versin
Sedaahmet Serapca kuru nane canım. Ben ceyrek limonla 1 cay ķaşigını tam doldurmadan kuru nane kattim. 2 gün içtim sadece zararı olmasın diye.
Sinmn Serapca hamileliğimin son bir buçuk ayı sürekli öksürdüm, hiç bir ilaç işime yaramadı.. en etkili şey kestane balı oldu, sabah akşam bir kaşık yedim.. yine de tam olarak Doğum yapınca geçti 🙄 Doğum yaptım ve aynı gün baktım öksürmüyorum
Arzuort Serapca kesinlikle çözümü pekmez ve karabiber özellikör pekmezı ilik icin icerişine bi çay kaşığı kadar pekmez sabah öyle akşam sürekli için benim 2 güne öyle geçmişti çok geçmiş olsun
Sinmn Serapca kestane balı bayağı hafifletti benim öksürüğümü, bulabilirseniz deneyin derim.. acil şifalar ☺️