Alimenur Likayolcusu bence sen yinede büyük konuşma eltimde aynıydı bir oğlu bir kızı vardı kızı 1 buçuk yaşındayken hamile kaldı ve şöyle oldu çocuğu sütten kesmişti hala adet olmamıştı doktora gitcekti ha çıkmaz ya ben bi test yapayım demiş şak diye çıkmış herkesede şaka yapıyodu bakım doktora gitcem ultrason fotoğrafıyla geri döncem diye şakası gerçek oldu aman büyük konuşma sen hayırlısı de
Koala22 Kubr_a benim doğumumda ağustosa geliyor .zıbınların bedenlerini ve kol kısımlarına bir türlü karar veremedim🤦🏻♀️
Kubr_a Koala22 ben 3-6 ay almıştım 0-3 hiç kullanılmıyor. Bol bol giysin hep maddi anlamda tasarruf etmiş olursunuz.
Susamtohumununannesi Yldzhra hepsi çok güzel ama bişey sorucam zara marka olanlar %100 coton pamuk değil galiba
Yldzhra Susamtohumununannesi teşekür ederim canım ben alırken hiç bakmamıştım şimdi baktım hepsi %100 Pamuk ve ankamall zara dan almıştım çok uyguna bugün ebebeğe girdim kıyafetler sanki naylonla gibiydi hiçbişey beğenip alamadım bazen denk geliyor
Heyzilwq Arkadaşlar sizden bir rica da bulabilir miyim böyle indirimde yakaladığınız ürünlerinin linki atar mısınız acaba kıyafet konusunda cidden çok kararsızım 🤭 bu arada cuma inşallah cinsiyetini öğrenecez 21+2 bugün 🤲🌺