Muhkub Biliyorum olsa doktor soylerdi ama kafama takıldı 6 haftalıktım kalp atışı da duyduk. Ama kesenn sağ yanında minik bi gölge var ikiz olsa 6 haftalıkken blli oluyor mu
twinsmom_ Muhkub 6+1 de çok net 2 kesem vardı benim olsa gözükürdü bence sadece geç döllenme falansa belki sonradan gözükebilir
Nezosikra Muhkub kanama alanı var falan dedi mi canım kese olsa sanki daha farklı olur benim kızımda 3 üzdü net keseydi yani Sonra onlar gittiler kizim kaldı da suan tekrar hamileyim kanama alanı vardi böyle gözüküyordu
symabskrt 5+2 de gözüktü keselerim benim çok netti ama sizin de ufak bişey gözüküyor evet kanama alanı olsa doktorunuz soylerdi bunu zaten geç döllenme olduysa belki yeni oluşuyor olabilir hakkınızda hayırlısı olsun ☺️🙏
Muhkub symabskrt teşekkür ederim. Korkuyorum aslında ikiz olmasındanda çnkü bnm gebelk ler biraz sıkıntı geçiyor ilkim 25 haftalık doğdu ikinci 36 da. Şimdi tedbiren 200 mg 2 kere progestan alıyorum. Bide ailede ikiz de çok var. Bnm kardeşlerimde ikiz. Eşimnde sülalesnde var. Hayırlısı olsun ne diyeyim