2022bebeki GULSE23 Sleepy bionatural kullanıyorm memnunum. Üç numarada molfix ya da goon denicem ben de🤗
Elif_Annesi GULSE23 benimde ilk gebeliğim bende kararsızım.bir yakınım da pure baby kullanıyorum dedi.onceden baby turco kullanmış.ona benzer olduğunu soyledi
bebek_firarda İlk gebeliğim. Sleepy natural aldım. Ablamın dördüncü doğdu geçen hafta, o da Sleepy natural kullanıyo Sadece stok yapma, eğer güzelse devam edersin, her bebekte aynı olmuyomuş
hulyaakgn34- GULSE23 2 bezi de kullanmış biri olarak tabiki de molfixin kalitesi daha iyi sleepy de sızdırma pişik sorunları olabiliyor stok yapmayın deneyerek ilerleyin
Dipsi988 Bezde stok yapmak hata olur çünkü her bebege önerilen her bez ıyı gelmiyor benım kuzenım 1buck yasına geldı hala prıma 6 numara kullanıyor yanı basen hıcbır bez de ıse yaramıyo
Minigim--2 GULSE23 benim oğlumda da şimdi Allah kısmet ederse kızımda tercihim sleppy oldu ben çok memnun kaldım şahsen
duyguogretmen61 Oğlumda prima premium kullandım çok memnundum. Kardeşimin ve görümcemin tavsiyeleriyle sleepy aldım. Forumda çok çıkarıyor diyenler var bir aklım karıştı. Denedikten sonra pahalı da olsa primaya dönüş yaparım muhtemelen.
Elif-Turan5036 GULSE23 sleepy kullanıyor ve gayet memnunum şükür ne pişik yaptı ne de alerji ama sakın çok alma ilk aylarda bebek çabuk büyüyor elinde kalmasın bezler 😊 küçük olunca sızdırma yapıyor bebeğe