cikolataligofret Hanımlar merhaba, Sütümü nasıl arttırabilirim? Denemedigim şey kalmadı. En etkili yöntemlerinizi yazabilirseniz sevinirim. Teşekkür ediyorum 🌸
Damlasuu cikolataligofret bol bol su ve emzirmek canım gerisi sadece desteklemek ama en önemlisi bunlar
Bebek_5467 cikolataligofret ne yaparsanız yapın bol su ve dinlenme olmazsa pek fayda etmiyor ama bestlak diye bı damla var kullandım ve cidden faydasını gördüm. E bebekten bı çay almıştım bide onunda faydası oldu bide tahin helvası kuru üzüm ama dediğim gibi mutlaka bol su için
cikolataligofret @Damlasuu sut az gelince emmek de istemiyor kuzum. Sağayım bari diyorum sut gelmiyor moralim bozuluyor. İnanılmaz bir döngüye girdim
Damlasuu cikolataligofret sütün en büyük düşmanı strestir stres yapmadan ilerlerseniz bu dönemi daha iyi olur ben ilk kızımı 3 ay emzirebildim malesef stresten dolayı
cikolataligofret @Bebek_5467 bestlak damla ben de aldım. İlk gün fayda etti sonra etkilemedi. Suya mı koyuyorsunuz damlayı?
Bebek_5467 cikolataligofret hayır direk tatlı kasigins damlatıp öyle içtim 3 defa içiyordum günde sonra 4 e çıkardım daha fayda etti ama bebeğim emmedigi için bı zamandan sonra kesildi sütüm tabi bunların yanında sürekli su için şu hep gözünüzün önünde olsun zorlada olsa için o suyu
Dlaydn Bende bestlak damladan memnunum. Henüz 8 gün oldu. İlk günden beri kullanıyorum. + olarak hoşaf helva su birde ılık suyla duş al göğsüne masaj yap bebek yağıyla yuvarlak daireler çizerek meme ucuna doğru.
Dlaydn cikolataligofret bu arada damlayı ben suya damlatarak kullandım. Günde 4 defa içiyorum. 1su bardağına 20damla şeklinde.
_Yeni_anne_ Dereotu, roka süt arttırır. Kızılcık şerbeti de adettendir lohusa kadına içirilir o da süt artırır. Tahinli helva anında etki ediyor veya tahin pekmez