Comeasli Kizlar merhaba 11 subat 186 13 subat 409 16 subat 1188 degr nasıl sizce son adet tarihim 31 aralik
soulmate35 Comeasli sanırım geç döllenme senin,benim son adet tarihim 12 ocak 13 şubat kan verdim 188 15 şubat kan verdim 408 çıktı ama değerlerin güzel artmış
Comeasli soulmate35 evet bende ondan suphelendim geç dollenme olmis tahminen bugün 5 hafta 5 gubluk oluyorum
RmysaEsendemir soulmate35 benim de son adet tarihim 11 Ocak, 11 Şubat da kan verdim 180.5 çıktı. 16 Şubat da 520 çıktı. Cumartesi tekrar gideceğiz kontrol için
Basakcum Kizlar neden testleri yineliyorsunuz? Benim de son regl tarihim 17 ocak ve 12 subatta bir sefa test yaptirdim ama tekrar tekrar yapilma sebebini anlayamadim bilgi verir misiniz
RmysaEsendemir Basakcum beta HCG değeri düzenli olarak yükselmesi gerekiyormuş. Benim de ilk hamileliğim, doktor böyle söyledi.
Yagmure Basakcum dış gebelik sağlıksız gebelik vs ihtimalini elemek amaçlı tekrar ediliyor canım eğer olması gerek artış yoksa sorun var demek oluyor
Basakcum RmysaEsendemir benim 2. Gebeligim ve doktor ilkinde hic oyle bir yonlendirme yapmamisti ondan sasirdim. Ilk tramester icin 2 haftada bir ultrasonla bakiyordu
Basakcum Yagmure benim ikinci gebeligim ve ilkinde hic oyle bir yonlendirme yapmamisti doktorum. Henuz doktora da gidemedim ama sizler boyle yazinca aklima takildi yeniden mi yaptirmaliyim kan testini diye
Yagmure Basakcum yok şuan gerek yok çünkü zaten sat a göre doktora gitme zamanın gelmiş o yüzden haftaya direk kadın doğuma git bence 5 haftalık oluyorsun keseyi görürsünüz zaten 😊 hayırlı olsuun