Yirmisekizaralik Syma_07 bende 24 haftalıkken gittim iki hafta önce malesef göstermedi benim küçük bey yuzunu kapattı 🥲 bide 28 haftalıkken gideceğim inşallah gosterir eve renkli vermiyor ama eşim telefonla çekti renkli ultrason görüntüsünü :)
Yirmisekizaralik Syma_07 a evet benim gittigimde de önümde birini ileri hafta diye almamislardi demekki benimde 28 hafta son sansim.gorebikmek için beyefendiyi 🥲 daha önce girmismiydiniz hiç görmediniz mi
Syma_07 Yirmisekizaralik 2 kere girdim canım gördüm resmide var bidaha girmektistemistim artık doğunca görürüz
Senaykork Syma_07 ben 20 de gittim yüzü net gözüküyordu ağzı burnunun minikligi belliydi ama sonradan elini yüzüne koydu 🤣
Senaykork Limon06 evet canım ben en son Mart’ta gittim zamlandiysa bile çok bı artış olduğunu sanmıyorum
Syma_07 Yirmisekizaralik detaylı için gittim 1000 TL verdim beni bidaha görmek istedi kendi cagirdigi için ücretsiz gitmistim
Senaykork Syma_07 hım tmm şimdi anladım , şuan bnde 31+5 oldum Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin, benimki kafası yukarda ama inşallah aşağı döner