Dileeekkk
Canım benim aynı benim durumuma düşmüşsün seni çok iyi anlıyorum 🥺 Bebeğim 9 aylıkken hamile olduğumu öğrendim herkes üstüme geldi annem kayınvalidem aldır dediler 4.bebegim bu arada asla dedim.Etraf bana çok laf söyledi cahil mi bu dediler çocuk mu korunmayı bilmiyor mu dediler .Bu zamanda bu şartlar altında bu kadar çocuk Allah akıl fikir versin dediler.Erkek kardeşim bile benimle dalga geçti her sene doğur futbol takımı kuracaksın diye.9 ay boyunca açıklama yaptım tanımadığım insanlar bile sordu yadırgadı sanki çocuklarımın babası anası belli değilmiş gibi 9 ay böyle böyle burnumdan geld.3 ay doğuma 2 hafta kala (37+2) günlükken bebeğim karnimda öldü ölü doğum yaptım.Şimdi herkes bana tembih ediyor sakın ha sağlığını düşün sıkı sıkı korunun şimdi de böyle tembih dinliyorum her gün dinliyorum.Etrafin lafı bitmez yakınlarından da olmadık laf duyuyorsun.Benim pişmanliğım keşke hamile olduğumu kimseye söylemeseydim.Uzun boylu hafif kilolu göbekli bir bayanım kimse anlamazdı😅Bu arada çocuklarımın yaşı 10,8 buçuk,19 aylık.