beyazaycicegi Arkadaşlarrr, benim bebeğimin başı 2 dir aşağıda. Doktor sorun olmaz diyor ama vajinaya ara sıra baskı yapıyor yavrum 🫠 Bildiğin kafasıyla vuruyormuş gibi hissediyorum. Aynı durumu yaşayan var mı? Ne düşünüyorsunuz🥲
EAyse-09 beyazaycicegi biz de 26+5 aynen benimde baskı yapıyor hareketleri nasıl sizin benim iki gündür çok az kıpır kıpırdı ama iki gündür hissetmiyorum bile
Cerensultan beyazaycicegi dokuz ay boyunca öyle taşıdım kızımı hiç bı sorun olmadı şimdide oğluma hamileyim 7 aya kadsr baş asagidaydi sonra makat geliş dendi şimdi tekrsrdan baş aşağıya baskılar olur ama öyle kolay dogurmuyorsunuz merak etmeyin sağlıkla kucağınıza alın inşallah
beyazaycicegi EAyse-09 canım ben hareketlerinin azaldığını hissettiğimde oynuyorum karnımla, konuşuyorum ya da kuran veya mozart açıyorum🤭 Birinden biri etki ediyor az da olsa hissettiğimde rahatlıyorum. Ara sıra hissetmemek gayet normalmiş demişti doktorum ama 3. gün olduğunda gel demişti.
beyazaycicegi Cerensultan Amiin hepimiz inşaallah sağlıkla kucağınıza alırız ❤️ Yok öyle kolay olacağından değil tabi ki ama dedim belki dikkat etmem gereken bir şeyler vardır :) Teşekkür ederimm