BurcuBlhr Güzel annelerim 29 haftalık hamileyim kasıklarıma çok sancı giriyor ve çocuğun hareketlerini sürekli aşşada hissediyorum yukardan bi kaç tekmesini hissediyorum sadece :( bi sıkıntı var mıdır sizce
Binnur-cam BurcuBlhr bende özellikle akşamları yada gece yatarken rahatsız oluyorum 31+3 olduk .. Ama böyle regl zamanındaki gibi değil kasıklarım acıyomı ağrıyomu çözemiyorum böyle rahatsız edici his yani ..
Binnur-cam BurcuBlhr rahim büyüyor bebek büyüyor normaldir doktoruma söylemiştim kanaman yada dayanılmicak kadar ağrın yoksa korkma olucak bu ağrılar demişti ..
BurcuBlhr Binnur-cam evet bende de öyle sancı girince ister istemez korkuyorum da :( doktorumun bebeğin hareketlerini takip et dediği günden beri hissetmemeye başladım psikolojik sanırım 🥺🥺
Binnur-cam BurcuBlhr doktoruna git görün canım bu kadar stres yapma kendine yazık bebeğinede yazık ayy biz analar niye bu kadar tırsak olduk
firtina ben de 32+2 deyim ikiz, 28. haftadan beri kasilmalarim oluyor ilac kullaniyorum, sancim mi var acaba diye surekli uyaniyorum. zaman sanki gecmiyor 35 i bi gorsem :(