Gamzealptkn Bugn 3.kez gebeliğimi kaybettm hiç biri ultrasonda büyüyecek kdr ilerlemedi hsg çekildm temz artk genetik birimine gideceğim bnim gibi bu durumu yaşayanlar var mı süreç hakkında yardımcı olur musunuz
Minik1Civciv Gamzealptkn canım öncelikle çok geçmiş olsun çok üzgünüm benimde 3 kaybım var eşiniz sperm ve kromozom analizi yapsın erkeklerde yapılacak test çok az sizde öncelikle kromozom analizi ve kan pıhtılaşma testi yapın. Benim 3 üncü gebeliğim iğne ve hap kullanmama rağmen kalbi durdu bazen olmayınca olmuyor çokta güzel gidiyordu herşey halbuki.. birden kalbi durdu sonra nasipten öte yol yok Rabbim bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ❤️🤲🏼 belki sağlıksızdı bilemeyiz Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur insan içine anlatamıyor üzülüyor ama verende o alanda Rabbim şeninde gönlüne ferahlık versin. Bizlere ana olmayı nasip etsin 🤲🏼 hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin 🤲🏼🤲🏼
Nesliko Gamzealptkn merhaba çok iyi anlıyorum sizi.Bende bugün 3. Kez bebeğimin gelisiminin durduğunu ögrendim.7 haftaya geliyo ve malesef kese bozuluyor.Kalp atışı yok.Her defasinda aynı sey.Benim doktorum bağışıklığımın bebeğein gelişimine izin vermedigini söylüyor.Bir sürü ilac kullandim bununla ilgili.Maddi manevi çok yoruldum.Rabbim nasip etmeyince etmiyor.Allah kimseye yasatmasın çok zor.Her defasında 10 yıl yaslaniyorum sanki. 😞
2609nrgl Gamzealptkn bende aynı şekilde 4 kez düşük yaptım hiçbirinde kese görmedim şuan 2 yıllık evliyim 1 senedir hiç hamile kalamadım genetik test sperm testi rhim filmi hepsi temiz ama olmadı bu ay letu ve çatlatma iğnesi kullandım inşallah güzel şonuçlar alırım nedense umutluyum oyle bi his var içimde rabbim kimseyi evlat konusunda imtihan etmesin sende üstüne git araştır iyi bi doktor bul asla bekleme erteleme inşallah enn yakın zamanda bi kuş konar yuvana 🤍
Surprizzz2022 Ben 2kaybimda kalp atışı duymadan kaybettim. Sonra genetik bölümüne gitti test yapıldı. Ondada birşey çıkmadı 3.gebeligim iğne kullandim. Gttigim doktor bazen testler temiz ciksada kişinin kendi vucudyla alakalı olabiliyor demsti pıhtılaşma olayı.
Gamzealptkn Surprizzz2022 pıhtılaşma tanısı koydular mı bn kadın doğum uzmanına sorduğumda pıhtılaşma varsa da böyle olmaz ddi hiç ultrasonda görmeden düşürüyorum bn
Surprizzz2022 Testler temiz ckti tani konmadi tedbir amaçlı kullandım iğneyi. Sen mutlaka testlerini yaptır cnm Dr una denk gelmekte önemli .
Surprizzz2022 Gamzealptkn elhamdülillah sağlıklı gelişti ondada erken doğum riskim vardi 35haftlij DGM yaptım oğlum smdi 22 aylık🤲 benm rahmim hafif kalp şeklinde ve adenomyozyum teşhisi konulmuştu yanlış yazmış olabilirm erken doğum riskim o yüzden vardı. Yapılabilecek herşeyi yaptırın rabbim hayrlisi ile güzel haberler nasip etsin🤲
Minik1Civciv Gamzealptkn amin canım inşallah Rabbim emeklilerimizi boşa çıkarmasın. Kucaklarımızı boş bırakmasın ❤️🤲🏼