Minikmucizelere kirpapatyasi0 yok canım bence dış gebelik değildir ama genede bi gozukmek lazım adet gibi yasamissiniz sonuçta ama böyle olanlar olabiliyomus tedirgin olma simdiden bi yarin git bakalım doktor ne diyecek🙂banada haber et mutlaka olur mu merak ettim☺️
kirpapatyasi0 Minikmucizelere işte benimde kafamı karıştıran ocak ayında günümde olacağım kadar oldum ve bitti baska ne ağrı ne kanama hiç görmedim inşallah kötü bişey yaşamam tamam canım yazarım sağol 😊
1ciftyesilgoz Ben de adet olmuştum dış gebelik geçirdiğim ay üstüne görmüşsündür dediler ama malesef dış gebelikti değerlerim 2 günde bir 2 katına çıkmadı ve metotreksat iğnesiyle sonlandırıldı. Senin değerin çok yüksek karından bile kesenin görülmesi gerekir
kirpapatyasi0 1ciftyesilgoz ben ocak ayında adet oldum Şubat’ta hiç kanama görmedik daha bugün ilk kanımı verdim
MerveSinan kirpapatyasi0 ben birseyi anlamadim canim.Betan bu kadar yuksekse karindan bakmadilar mi ? Bu betayla kese bebek hersey gorunur.Gorunurse de zaten dis gebelik degildir.Benim degerlerim normal artarken bir kere yuzde 66 nin altinda artis gosterdi.Ordan suphelendim.Benimde baya yogun kanamam olmustu.Kurtaj birde metodraksat igne verdiler.kurtajdan 4 ay sonra hamile kaldim kizima Kizim suan 3.5 yasinda.
kirpapatyasi0 MerveSinan canım benim adetim 15 Şubat’ı ben 13ünde test yaptım bugün de ilk defa kan vermeye gittim aile hekimine doktor da sonucu görünce 1.5/2 aylık dedi bende olamaz ben ocakta adet oldum deyince dış gebelik olabilir o zaman dedi burda kadın doğum yok yarın gidicem o zaman belli olacak inşallah kötü bişey çıkmaz
Meryeminannesi20 kirpapatyasi0 Aslında bu değerle kalp atışını bile duymuş olman Gerekir şuan devam ediyormu kanaman kaç gün sürdü bel ağrın oldumu
kirpapatyasi0 Meryeminannesi20 kanamam olmadı ki Şubat’ta Ocak’ta adet günüm de adet olduk sadece burda kadın doğum yok aile hekimine kan verdim canım yarın gidicem kadın doğuma
MerveSinan kirpapatyasi0 hadi hayirlisi insallah üstüne gormussundur.Hakkinda hayirlisi olsun bizi de haberdar et insallah ☺️
kirpapatyasi0 Meryeminannesi20 burası küçük yer ben ilçede yaşıyorum maalesef ultrason kadın doğum yok burda
Meryeminannesi20 kirpapatyasi0 Ben arkadaşım var adetime bı hafta kala değeri çok yüksek çıkınca bunun mümkün olamayacağını ve dış gebelik şüphesi olduğunu söyledi ve beklediler sonuç ikiz gebelik Allah bilir belki iki birden geliyordur bilemeyiz 🌹🤲🏻
Meryeminannesi20 kirpapatyasi0 Anladım inşallah güzel haberler duyarız üstünede görmüş olabilirsin buda mümkün iyi düşün diyelim
kirpapatyasi0 Meryeminannesi20 dış gebelikten çok korkuyorum sağlıklı hayırlı olsunda inşallah teşekkür ederim cevap verdiğin için 🤲🏼❤️
kirpapatyasi0 Minikmucizelere canım kan verdim bugün şükür dış gebelik falan değilmiş sadece yanlış ölçüm olmuş bugün kanda 426 çıktı ultrasonda çok minik birşey gözüküyor dedi 5+1miş bakalım salı tekrar kan vericem 😊❤️
Meryeminannesi20 kirpapatyasi0 Korktuğun şeyleri çok dile getirme derler ya iyi düşün iyi konuş iyi olsun çok önemli konuştuğumuz her kelime dua niyetine geçiyor o yüzden güzel seylerden bahsedelim güzellikler olsun 🌹
kirpapatyasi0 MerveSinan canım kan verdim bugün şükür dış gebelik falan değilmiş sadece yanlış ölçüm olmuş bugün kanda 426 çıktı ultrasonda çok minik birşey gözüküyor dedi 5+1miş bakalım salı tekrar kan vericem 😊❤️