Kubra00111 Kızlar doktorumla konuştum dün yumurtlama günüm olduğunu söyledi , bu dönem kaç gün sürüyor dün ilişki olmamıştı, yumurtlama dönemi bugün ve yarın da dahil mi
Tubatgn Kubra00111 Gün aşırı ilişki yaşarsanız eğer sizin için daha kolay olur nasibinizde varsa döllenme olacaktır. Ben testlere hiç ama hiç para vermedim verme taraftarı da değilim. Adet bitiminden sonra gün aşırı ilişki yeterli bence 🙃
Kubra00111 8143 ben yeni evliyim yumurtlama döneminde ilişki olmalı catlarsa olmamış demek mi oluyor trendyoldan gebelik testi ve ovulasyon testi sipariş ettim gelirse yoksa da eczaneden alacağım
8143 Kubra00111 yumurtlama günü ve catlama günü önemli bnde tedavi görüyorum ovulasyona başladım gün aşırı önemli 1 gün ilişki 1 gün ara şekilde sperm kalitesi için önemli
Kubra00111 Tubatgn adet bitiminden hemen sonra ilişki oldu ayın 2 sinde oldum 7 sinde bitti dün de biraz akıntı oldu doktor yumurtlama dönemindesin dün dedi peki kaç gün sürüyor ben de tam bilmiyorum uygulama sayesinde fikir alışverişi oluyor
Tubatgn Kubra00111 Dediğim gibi canım ben hiç takip yapmadım Regl takibi yaptığım peride uygulaması ortalama Yumurtlama tarihimi gösteriyordu ona göre hareket ediyordum. Yani özellikle takip etmedim. Gün aşırı ilişki yaşaman yeterli.
Kubra00111 8143 doktorla görüştüm şimdi dün yumurtlama olduysa 3 gün içinde canlı kalabilir dedi dün olmadıysa bugün olsun dedi ilişki bir de iki gün sonra dedi