Rumeysakc Başka önerilere de açığım. Kayranın yanında başka isim de bulabilirsiniz. Yada farklı isim önerecek olan
Haticelisa Rumeysakc bence kayra tek basina fcok guzel. veya mehmet kayra olabilir dusundugum tum isimlerde en cok yakisan bu oldu😁
biryazgecesii Ummberaa başlık sahibinin bulduğu isimler öz Türkçe isimler, sizin tavsiye ettiğiniz isimler ise Arapça. Hiç sanmıyorum bunlardan birini koyacağını. Bazen çok şaşırıyorum gerçekten
Ummberaa biryazgecesii size ne acaba ? Başka isim önerlerniz varsa bekliyorum yazmış. Siz bi zahmet sizi ilgilendirmeyen konulardan uzak durun
Rumeysakc biryazgecesii şaşıracak bir şey olduğunu düşünmüyorum.Herkes kendi bebeğine isim bulmakta özgürdür.
Haticelisa biryazgecesii neye sasiriyorsunuz aceba? Sizinde hayat icinde kullandiginiz kelimelerin cogu arapca simdi oz turkceyle arapcanin ne alakasi var? Sacma sacma yorumlar yapmayin lutfen
biryazgecesii Rumeysakc ben zaten sizin isimlerinize değil diğer hanımefendinin verdiği tavsiyeye şaşırdım, alakasız geldi çünkü
Rumeysakc biryazgecesii Kendi önerisini yazmak istemiş. Olabilir . Tüm önerilere açığım. İsteyen herkes saygı sınırlarını ihlal etmeden önerdiği isimleri yazabilir bence . Örgür bir mecradayız sonuçta . Yorumunuz için teşekkür ederim.