Seri42 Kızlar merhaba Konya’da özel hastanede doktor önerisi istiyorum muayene fiyatlarıyla birlikte.bugun medovayi aradım 645 TL olmuş şok oldum
usenmedimyaptimbirvelet Seri42 medicanaya gidiyordum ocak ayın başında 570 tl ayın sonunda 600 tl olmuştu yarın tekrar gidicem randevu alıcam birazdan bakalım hangi komik bir fiyat söyleyecekler🙄
Haticebrc Seri42 Mustafa başaran 750 tl muayene ücreti doğum ücreti en son 10.000 demişti ama zam gelmiş olabilir akademi meram hastanesi muayene 475 doğum 8750
42leyla @Seri42 gerçekten mi daha geçen hafta 410 tl değil miydi ya bu ne artış. Bende cumartesi günü için randevu alacaktım
Havvagks gizemmmyzc en son arkadaşım 6000 e doğurmuştu 8000 diye biliyorum ama işte bazı şeyler oluyo indirim olması için şimdi bizde kooperatife üye olduk indirim olsun diye
Tkckvci gizemmmyzc doktorlar doğum ücretini söylemiyor zaten, hastanede yarış birimi var oraya sordum onlar 10 bin dedi.
Tkckvci gizemmmyzc çok ilginç hastaneyi ne zaman arasam fiyat alıyorum yatış birimi de söylüyor neden sizden sakladilar o zaman zam geldi yada gelecek 🤦♀️🤦♀️
mercimekkoftesi1 Sigortası olmayanlar için 600 küsürdü ya şimdi sigortalılar mı o kadar ödeyecekmiş? Doğum ücretine de nakit 10 bün kredi kartıyla 10.200 dediler soran arkadaşlara
Havvagks 400 küsurdu ama en son eğer kooperatife üye olursanız hem doğum hemde muayene ücretinde indirim oluyo