glsmogrtmn canım öncelikle doktorunu çok iyi seçmelisin. Benim iki yıllık evliliğinde ilk denememde gebe kaldım fakat bos gebelikte kürtaj olmak zorunda kaldım. Daha sonra bir buçuk yıl boyunca denemelerinde rağmen olmadı. Tüp bebeğe karar verdik. ben rapor için uygundum rapor çıkardık hem ilaçlarda hemde fiyatta çok çok güzel bı indirim uygulaniyo özel olmasına rağmen. Benim doktorum o kadar iyi biri ki çok Babacan çok fazla ilgilenip ultrasonda en küçük noktana kadar inceliyor seni.
Amh değerimin (0,1) çok düşük olduğunu öğrendikten sonra bir kaç tahlil ve tetkik yaptırdık. eşim sipermiyogram verdi bende rahim filmi çekindim çok şükür tüplerim açık spermiyogram sonuçlarımız iyi çıktı. çok fazla vakit kaybetmeden tüp bebek tedavisine başlamak için karar aldık ve Ziya hocayla yolumuz kesişti. Bir de muayene esnasında kürtajdan kalan bir parça olduğunu öğrendik. Hızlıca tedaviye başladık iğneler ilaçlar vs…
Burada kim olursa olsun bu sürece başlayacak kişilere önerebileceğim tek şey tedavi olacağınız doktorunuza son derece güvenmelisiniz. Bir kelimesini bile sorgulamadım çünkü doktorum ne diyorsa o benim için tamamdı. Herşeyin günü ve saati var çok sistematik işleten bir süreçti benim için. Gözümüzde büyütülecek kadar zor bir süreç olmadığını gördüm. Kendime yaptığım iğnelerim benle bebeğime kavuşturacak bir yol gibi düşündüm. Reglimin ikinci günü iğne ve ilaçlara başladık sonra uygun büyüklüğe geldiğinde Yumurtalarım toplandı 3 tanesi döllendi ve kaliteleri iyiydi doktorum endimetrium rahim duvarı kalınlığın çok iyi taze transfer edelim dedi. Transfer bile o kadar kolaydı kiii bebeğinizin içinize konulmasını canlı canlı izlemek büyük mutluluktu. İçimde parça kalmasına rağmen histereakopi ameliyatı yapılmadan bebeğim tutundu pozitif sonuç aldık.