Busem3535 Bade0022 var kuzum ben bebek içimde kımıl kimil deprem oluyo sandım iki saatr gram uyku yok
Busel Bade0022 bende hastayım biraz sabah doktora gidicem ama yani gram yatamadim oğlanında içimde kudurası geldi resmen durmuyor 2den beri
beyzacmvrc Bade0022 deprem epey etkiledi geceleri de yalnızım genelde esim gece çalıştığı için. bugünde felaket bir mide yanması yasiyorum gırtlağıma kadar. Zaten uyuyamiyordum istesem de uyumam mümkün degil sanırım 😓
Bade0022 Busel ben dünde uyumadım hiç burnumda tıkanıyor ağzımdan nefes almaktan dudaklarım yara oldu hep
beyzacmvrc Bade0022 ben mecbur kalıyorum valla o kadar değil sadece uyuyamiyorm. Eşim annenlere goturuyim kal biraz kafan dagilsin diyo da gidesim gelmiyor oraya da. Hangi sehirdesinjz
Fevehan Bade0022 oğlumun ateşi var😔 onun nöbetindeyim iki gündür sabahlıyorum bende dua edin ablaları 🌸🤲🏻
Almilossum06 Ben 🙋🏻♀️ 35+4 soguk alginli bi taraftan sancilar bi taraftan uyku düzeni tamamen kaybettim 🥲
yenibirannis Bade0022 var bugün görüş günümüz ukyku 0 ins ilk defa kendisini gorucez 🙏🥰🤭 heycan dorukta