Meryem_islam55 Yaprak_erdu Safak 15 az kaldı Allah n izniyle oğluma kavuşmaya Allah m Yardımcımız olsun İnşAllah🤲
Yaprak_erdu cannkmrc ilk 🤰 kızım 4700 gıram doğduğu için canım şimdi 2nciyede sezaryen olacak aralarında 25 ay olacak
bengilibeng Fatma-Tarkan sigara kullanmıyorum. 9 kilo aldım toplam. Ama benim el ayak şişkinliğim çok fazla ve burnum kendi burnumun 3 katı oldu. Ayakkabılarım olmuyor artık. O yüzden patlamak üzere gibi hissediyorum.
SibelG02 bengilibeng Çok tuzlu yersen el ayak şişmesi olur derler hep etrafımdakiler az tuzlu şeyler ye dedi öyle yaptım şişme yok ondan mı kesin bilmiyorum ama
minikbirseyler76 Son 49 :/ hiç hazır değilim ya o yüzden stresliyim. Henüz bir alışveriş yapmadım. Ağırlaştım baya .. vs vs
mirzam04 Yaprak_erdu şafak 54 ama sezaryan olacağı için 42 gün kaldı Allahın izniyle o günleri görürüz inşallah
Minikbiannede Nzlsgt_1 doğum şekliniz belirlendi mi acaba .çatı muayenesi oldunuz mu .Bugün gidicem hastaneye korkuyorum
Nzlsgt_1 Minikbiannede evet bende dün gittim çatı muayenesi de yaptı nst ye de bağlandım acilmam sancım yoktu ve zaten kordon dolanmış bebeğin boynuna o yüzden sezeryan olucam bu pazartesi