anayimbenanaaa rica ederim kesinlikle kırmak istemiyorum asla üstünlük kurmak istemiyorum ben eşim ortalama bir yüze sahibiz kızımız mihrimah inanılmaz güzel bir bebek bu nasıl olabilir. çarşı pazar esnaf kolu komşu ölür maşallah muhteşem bir duygusal zekası var yani ismine bu kadar mı benzer bir çocuk . bu isimi düşünürken aniden karar verdik hususi düşünmedik ikinci kızımız müge düşünüyoruz , soyadımız gü….oğlu gibi uzun bir soyadı maalesef anlaşılır olması açısından asla mihrimah ile m uysun diye değil enerjisinden keyif aldığımız için isme bu şekilde bakabilirsiniz ben ada olup akılda kalan güçlü bir kadın bilmiyorum mesela belki cahilim duymadım ama mihrimah sultan deyince hayat hikayesi bazında bakıyorum elbette muhteşem yüzyıl olarak değil de inanılmaz etkileniyorum. müge biraz daha belki kolaylık olması kızımız için zor bir soyisim diye düşündük ama dediğim gibi eşim inanılmaz etkilendi bir de yıllar sonra müge hanım akılda hep kalacak onun gibi olsun denir denecek de yani yine de gönlünüzden geçen olsun bu hayatta Allah hayırlı ömür versin en çok siz sesleneceksiniz :)