tugba04 Arkadaşlar düzenli ilişki yaşamayıp hamile kalan varmı acaba yumurtlama dönemi yüksek gözüktüğü zaman sadece bir kez ilişki oldu ancak tam yumurtlama gününe denk geldimi gelmedimi bilemiyorum böyle bi durum yaşayıp hamile kalan varmı?
nur34_ tugba04 ben canim 🫡evliligimin 8. Ayinda hamile kaldim 4 ay surekli iliski yasiyorduk yumurtlma gunlerinde bir ay umursamadk sadece o ay 3 defa iliski oldu eminim hamile kaldim
3kuzuAnnesiyim tugba04 2 gebeligimde tek iliskiyle oldu.3. o ay tek iliski dgldi hangisi tuttu bilmiyorum. Ama 2 sinden iliski gunu olarak eminim.
Mutlulukkk Valla benim ne zaman oldugu belli degil ama adet olmama 2-3 gun kala iliskiye girdik sonra adet bittikten sonra girdik.(15gun snra hemen hemen) Bu ikisinden birinde hamile kaldim ama hangisi bilemiyorum😂 yani bence olabilir.
tugba04 Mutlulukkk Adet bitimindede oldu daha sonra yumurtlama dönemi yüksek gözüktüğü zaman bir kere oldu hayırlısı artık nasipse 5sene aradan ikinci bebeği düşünüyoruz 🙏
Mutlulukkk tugba04 ayyy hadi bakalim inşaallah. 🤭 Rabbim sizin icin hayrli olacaksa en tez vakitte nasip etsin 💐
tugba04 Mine34 Mine34 Bende takip ediyorum ama eşim gece çalışıyordu tam o hafta birde oğlum olduğu için denk getiremedik 😁
Mine34 tugba04 ayy benim de evlendigim ilk zamanlar eşim gece çalışıyordu bide oruç ta vardı bide annesi babası bizdeydi 😂😂😂biz de hemen çocuk istiyorduk 6 ay sonra falan toparlandık oldu çok şükür