Ceylanmehmet @Bsrasln2903 Ayın 4 ünde gittiğimde toplam 3 kilo aldığımı söyledi doktorum 58 le hamile kaldım 61 kilo olmuştum canım iyi gittiğimi bu şekilde devam etmem gerektiğini söyledi
Ceylanmehmet @Htcsnmz03 bana pulcet 40 mg verdi içtiğim günden beri çok iyiyim hiç yanmam yok artık herşey yiyorum sende doktoruna danış bence herkese aynısını vermeyebilir çünkü
Yrgnnnnnn SSEDEFFFF yaaa😭😭😭😞😞 geçer inşallah yaa dokuz ay cok zor Allah hepimize kolaylık versin inşallah
Ay-mom Hilal1403 13+5 günlüğüz, mide yanması kusma devam. Daha cinsiyeti göremedik beklemedeyiz sağlıklı olsunda tek duam o hepimize hayırlı kandiller 🙏🏻
Eylulmom Hilal1403 20+2 1 hafta önde gidiyoruz hamileliğin başından beri kasık ağrısı+kalça ağrım oluyor magnezyum+d vitamini+demir ilacı kullanıyorum hala ağrılarım devam ediyor ilk hamileliğim böyle geçmiyordu zor geçiyor kısacası
Hilalaltayy İlk üç ayım düşük tehlikesiyle geçti. Şu an 18+1 deyim. Çok şükür mide bulantım pek olmadı. Ama yinede ilk üç ay pek bir şey yemek istemedim. Artık iştahım açıldı. Ama yememeye çalışıyorum kilo almamak için 🙈
TuqbaArslan Sengul-9798 evet canm ozel muayenehane ilk hamileligimde de aynı doktorumdu ilgili sagolsun 😊
Mti2209 Yrgnnnnnn Allah yardımcımız olsun , kızım da öyle rahat bir hamilelik geçirmiştim ki bu sefer ki beni şaşkına uğrattı
Yrgnnnnnn Mti2209 amin inşallah cnm. Kızımda daha kötüydum ilk üç ay serumla beslenmiştim şükür Bi parça iyiyim ilke göre