Irazz12 18+4 hareketleri hissetmeye basladim fakat bel, kasik ve kalca agrisi cook yasiyorum cokkk, doktorum normal dedi❤️ totalde de 3-3.5 kg aldim
annesininkelegi ogretmenHnmm 12+1 bugün tam 14. Haftamda randevum var saglıklı olsun yavrularımızın hepsi ama bu sefer kız olsun cok isterim saglıkla😍🌸
Zeyneparsln Hilal1403 Güzel geçiyor 21 deyim göğüs çatlakların var. Bebeğimin hareketlerinle çok mutluyum
Hilal1403 Nrhnyc bende yaptırdım cinsiyetimize de kıza benziyor dedi ama 15. Haftayı bekliyoruz netlik için 🥰
Ciiseemmm Gizem1812 evet nipt test yaptırmama rağmen detaylı ultrason da yaptırmamı istedi doktorum ikisinin de baktığı ieyler farklı
Ciiseemmm 22+4 üm Bel ağrım çok oluyor temizlik yapınca kızlar sizde de var mı bir de kaç kg aldınız bu zamana kadar 8kg aldım ben 😭😭
rseyma Ciiseemmm benim de temizlik yapinca bel ağrım cok oluyor hatta oturdugumda dogrulurken ve yataktan kalkarken de oluyor. 21+1 5kilo aldim
Masalnesli Hilal1403 Valla biz 13+5 günlük lük olduk ilk aylarıma göre daha iyiym ama sureklı uyku halindeyim uyuyorum sureklı öğlen 1 den asagı kalkmıyoruz 3 gbı bı uyku bastırıyor 5 e kadar uyuyorum kızımda böyle birşey yaşamadım kızımda kusmam hiç olmadı bunda pırılamla geziyordum karnım çok büyüdü ilkınde yoktu ah ah kızımda yaşamadgmı bunda yaşadım demekki her hamielik bir degıl birde ara da 6 sene var ondan mı acaba dıyorum ama her hamilelik farklıymıs demekki
MiniginAnnesiii_ Hilal1403 çok şükür şimdilik güzel arada kötü geçiyor ama sonunu düşününce hicbisey göze gelmyor 😊 Rabb’im sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah güzel anneler 🌹 hepinizin kandili mübarek olsun dualarda buluşmak dileğiyle 🥰🤲🏻
sum-06 23+1 olduk bizde kızımla ama bu arka sırt kısım sol tarafimda kuluncun alt kısmında iki haftadır geçmeyen ağrım var, bazen çok şiddetli oluyor.Yasayan var mi
Esracm sum-06 Evet ben. Tam olarak dediğin gibi benimde aynı yerde ama sağ taraf ve 2 haftadır. Ne masaj geçiriyor ne sıcak basmak maalesef 😐
Esracm Cgdm07 iki haftaya kadar olan gerilikler normal. Doğuma kadar düzeliyor. Korkmana gerek yok yani içini ferah tut. Sağlıkla al kucağına inşallah 🤗💛