Sevgi56 Hilal1403 12+3 olduk, daha önce kasık ağrım yoktu ama 11 haftanın sonlarına doğru kasık ağrım başladı normal mi acaba, çok şiddetli değil ve beni rahatsız edecek şekilde değil
Mti2209 Hilal1403 geceleri mide bulantısı , ara ara kasık ağrısı, yemeklerden sonra mide yanması , göğüslerim şimdiden bir beden büyüdü ve çok ağrıyor , hayırlısıyla vakti doldurup sağ Salim kucağıma almak istiyorum
ArvenMom Hilal1403 iyi gidiyo biraz ağrılı uykusuz 3 trimester dönemine son 19 gün kaldı zor günlere yavaş yavaş 🙈🤰🏻💜
anapanda12 Sevgi56 her gebelik kendine özgü her gebenin ağrısı kendine göre farklılık gösterebilir yine de artan kasık ağrılarını önemsememezlik yerleşiyor büyüyor bebek gibi düşünmeyin kontrolünüzde doktorunuza bildirin ve rahim ağzı ölçümü yaptırın düzenli olarak.
Hilal1403 kahvesever__ bende aynı şekilde güzel ilerliyor şükür sabah bulantılarım hala bitmedi ve yemek borum sürekli yanıyor ilaç bile fayda etmiyor onum dışında keyifli
Hilal1403 Mti2209 hepimiz sağ Salim kucağımıza alırız inşallah benimde kasık ağrılarım var plasentam rahme çok yakınmış aşağıda dedi doktor ağrı kaldırma falan dedi rahim büyüdükçe kasık ağrısı karında kramp vs gibi şeyler olması normalmiş
Begnvil Hilal1403 naneli şeker öneririm ben bir hafta hiç uyumadım mide yanmasından ülkerin naneli şekeri şuruptan bile iyi geldi
papatyaseveranne Hilal1403 aynı şeyi bana da dedi ve istirahat verdi. 15.haftamız. Bende lekelenme ve kramp oldu. Sizdeki belirtisi neydi lekelenme oldu mu acaba? Kötü bişi mi bu durum merak ediyorum. Progestan başladık ve magnezyum
Hilal1403 İkili tarama testi yaptırdınız mı? Ayrıca doktorunuz cinsiyet tahmininde bulundu mu ya da cinsiyetini öğrendiniz mi :)
Bsrasln2903 Hilal1403 yaptırdım canım brn 12. Haftada erkek olabilir demişti ve erkek🥰şuan 22 haftalık olduk çok şükür
Hatijes38 Hilal1403 Ben ikili yaptırdım sonucu elhamdülillah güzel geldi cinsiyetlerini de yeni öğrendik 14+1 ikisi de erkek 🙂🥰
TugSozTan 20.haftalık olduk hala kusma devam ediyor üç gündür tekmelerini hissediyorum 😍 2.trimesterın tek güzel yani
1222ko Bizde 12+5 deyiz ikili yaptırdık ısrarımız üzerine tahminde bulunup kız dedi ama kesin birşey diyemem dedi bakalm
Cgdm07 Hilal1403 21+0 şiddetli karın ağrısı bebek büyüdüğü ve bağırsaklara baskı yaptığı için karnimda makat kısmında patlicak gibi ağrılar çok şükür bunun dışında bı sorunumuz yok Bu arada 20+2 de doktor randevumuz vardı bir hafta gerilik var biyeri 20 haftalıkken biyeri 19 haftalikmis gibi 2 hafta sonra detaylı ultrasona gel dedi bı hafta gerilik sorun olurmu yaşayan varmı
Mugeliya Cgdm07 bende 19+4 o rahimdeki agri cok fena yuruyemiyorum bugun dr a sordum bi problem yok dedi gerci
Esracm Cgdm07 iki haftaya kadar olan gerilikler normal. Doğuma kadar düzeliyor. Korkmana gerek yok yani içini ferah tut. Sağlıkla al kucağına inşallah 🤗💛
Celo Cgdm07 ben de 21+2 olucam yarın nöbetleşe kasık ağrıları oluyor bazen tek tarafda bazen iki tarafda şiddetli ce alt kasık tarafında bazen şiddetlenip adım attıkça ağrıyo
aysenur-y1 14+6 olduk mide yanmalarım başladı, çok sık tuvalete çıkıyorum, kasıklarım ve rahmim bazen ağrıyor. Özellikle öksürürken ya da hapşırırken bir ağrı giriyor
Sevval0308 Hilal1403 19+3 uz bugün güzel kziimla elhamdülillah 😍 iki gündür kasık ağrısı yaşıyorum usutmusde olabilirim çok şükür bir lekelenme felan yok ama her ihtimale karşı bugün bı kontrole gideceğim. Elazığ sürekli sallandigi için kendimi kasmis ta olabilirim rabbim hepimizin evlatlarını korusun
miniyo Hilal1403 15+3 sabahları gelen kusma ve halsizlik yerini geceye bıraktı . Bir anda uykudan uyanıp kusmaya başlıyorum 😌 ama onun haricinde çok şükür iyi gidiyoruz
Alimenur Hilal1403 üçüncü trimesterimize az kaldı inşallah şükür güzel geçiyor ikinci trimester 3 haftadır falan nerdeyse hareketlerini hissediyorum geçen hafta ve bu hafta aşırı hareketliydi kızım 🧚 21+6 şuan 22de diyebilirim
kbrnrcglr Hilal1403 çok şükür güzel geçiyor sadece mide yanması ve karın büyüdüğü için ağrıması dışında iyiyZ kızımla 18 haftadan yola devam🥰🐣💖