Zeyrista Babykalamar demek ki herkeste işe yaramıyor 😂😂 günde bir kaç kez yapın belki işe yarar bende cumartesi çatı muayenesi olduktan sonra doktor söylerse başlayacağım korkuyorum da biraz ama yapacak bir şeh yok 🤣
minikbalik_ Medinedogru03 merhaba bizimde bugun kontrol vardi bir haftada bir anda 550 gram almis 3404 olmus kilosu bebişimin doktorda hızlı almış bu sefer de dedi 3.500 üstü istemiyorum gibi konuştu normal için 38.haftadayiz tam pazartesi tekrar kilo kontrolu yapacaz eger yukselirse sanirim o yukselme 4000 e gelmesi gibi hemen alacam dedi bende korkuyorum kilo almayim diye 3 gunde ne yapabilirim ki 🤣🤣🤣 bir an önce dogsa su 3 gunde
Medinedogru03 minikbalik_ vallahi banada aynısı 4 kilo yu geçerse zor olur dedi birde ilk gebelik dedi suni sancı mi verirler artık bilmiyom bir han önce 24 dü gelsin istiyorum, peki acikligin varmı ? Yani nasıl hemen alçak suni sancı mi verirler yani önce catı muanesi yaparlar herhalde bebek cikarmı diye😆
Tugba0223 minikbalik_ bizim de yarın kontrol var benim de ödüm kopuyor çok kilo alacak diye. Ama doktorumuz hiç bir şey yapamazsın o kilo almak istiyorsa alır dedi bu bebeğin yapısı ile alakalıymış sanırım:) bugün benim karnım biraz daha aşağı indi gibi hissettim de bi de akşamdan beri sancılarım var
ayseuarslan Tugba0223 Aynen çok hafif rahatsızlık veriyor sadece. Böyle doğum sancısı olması için ciddi rahatsızlık vermesi gerek diyorlar. Öyle bir rahatsizlık nerdeeee.. gelmiyorlar ya. Olan biz kadınlara olacak suni sancı çekmek zorunda kalacağız.
minikbalik_ Medinedogru03 anlamadim ki pazartesi kilosuna tekrar bakalim dedi bugun cati yapti suan dogarsa sıkıntı yok gibi konustu biraz basık catin dedi ama biz daha dogum falan konuşmamıştık 3.500 ustu bebek dogumu pek istemiyorum arastirmalara gore obezite ve seker oluyor ileride dedi bugun 38 dim cati falan yapti kilosu hizli artmis dedi pazartesi gene gidicez gene hizla artmaya devam ederse benim anladığım sezeryanla alacak hic normal gibi konusmadi cok gerildim hep normal dusunuyordum su uc gunde dogsa keskeeeee
Medinedogru03 minikbalik_ bilmiorum olabilir duymadım hiç, ya bende normal düşünüyordum kilosunu duyana kadar , bizi ne bekliyor artık Allah bilir neyse hersey yolunda gitsin sağlıkla gelsinler sezeryan normal hersey geçer ya , son günler de geçmek bilmior yaa..
Babykalamar Zeyrista gunde bikac kezmi? Hahaha kiz her aklima geldginde yapiyorum 100 kere squat cekiyorum merdivenleri ikiser cikiyorum evde🤣 doktoruma sordugumda bunu sen istedigini ye ic yap bebek ne zaman isterse ozaman gelir senin yaptiklarinla hic alakasi yok bebegin gelmesinin dedi🤣
Zeyrista Babykalamar aaa bende gerçekten işe yaradığını sanıyordum 😂 artık hayırlısı diyip bekleyeceğiz napalım
minikbalik_ Tugba0223 canım kontril nasıl gecti kilo almis mi bebis, bende dun aksamdan beri sanki indi inecek falan diyorum da 🤣🤣 hic bi ilerleme yok heralde bu arada aynen alacak.olursa her turlu aliyormus zaten bende yemesem.yemek dedim de senden alacak zaten dedi senin yememenle alaskasi yok dedi saglikla gelsin de biraz sezeryandan tirsiyorum hep yok kalkamiyorsun edemiyorsun diye anlatiyorlar gerildim
Tugba0223 Aslibh ya hayırlısıyla bi doğsa da ısırsak :)doktorumuz kalabildiği kadar kalsın diyordu bugün kontrole gideceğiz bakalım ne diyecek
minikbalik_ Medinedogru03 aynen saglikla gelsin de diyorum bende artik nasil geldiginin onemi yok yeter ki iyi olsun kavusalim bir an once sizin bebişin kilosu kaç acaba bizimde pazartesi günü belli olacak bakalım dogum sekili ama sezeryan gibi
Tugba0223 minikbalik_ kanala girmeye başlamış dedi bugün keyfi yerinde dedi bi de. Ben de belli zaten gelmemesinden dedim:) 3600-3650 civarı dedi ama ben anlamıyorum bu ultrasonu kilo konusunda bazen geçen haftayla aynı çıkıyor bazen çok alıyor bazen çok az bilemedim yani. Ben de sezeryandan korkuyorum açıkçası. Dün sancılarım artmıştı geliyor bu sefer dedim şu an yine yok:)) ama çok aşağıda olduğunu hissediyorum çok baskı yapıyor