Aysenurdemirell minik_koala_ve_annesi normal bende de Vestel var çok aşırı memnunum ama tek sıkıntı ses 9 dan sonra çalıştırmıyorum
minik_koala_ve_annesi Aysenurdemirell alt komsum olmadigi icin calistiriyordum canim gecede gunduzde fark etmiyordu ama alt komsumun karsisi duyan o garibime gitti
minik_koala_ve_annesi Beyazeller bizde de kendimiz alistik hani dedim ilk aldigim zamandan rahatsizdim normal galiba dedim 2 3 gundur de ses deyince komsum makinamdan suphelendim dogruymus makinam 😒
Beyazeller minik_koala_ve_annesi Sıkarken sallıyor sadece ama sadece kurutma nasıl oluyor bilmiyorum onda sıkma oluyor mu ?
Aysun56 minik_koala_ve_annesi minik_koala_ve_annesi mitirunda sorun vardır canım biz direk kurutmali çamaşır makinesi aldık vestel öyle bir sesi yok
minik_koala_ve_annesi Aysun56 ayy cok gerildim dedim zaten aldigim yere simdi kullanamayacaksam insanlari rahatsiz edeceksem neden aldim dedim degistirmesini soyledim servis baksin dedi
butterfly4 @minik_koala_ve_annesi merhaba canım ben de Arçelik 7 kg kullanıyorum, evet biraz sesi var ama anlattığın kadar yok, bence makinede bir sorun olabilir servisine söylemeni öneririm, o derecede ses normal değil canm
minik_koala_ve_annesi butterfly4 evet geldiginde bizde cok rahatsiz olduk ama hani dedim herhalde normal olan bu komsum deyince supheler uyandi onunde cizik surtme izi ve kapakta dengesizlik vardi o motor yerindende fon makinasi calisir gibi ses geliyor
Aynenkanka minik_koala_ve_annesi arızalı olabilir bu kadar ses çıkarması normal değil servis çağırın mutlaka, bende de bosch var bayağı sessiz çalışıyor
mahirarifmomy minik_koala_ve_annesi Bizde komşuyu bilmiyorum ama diğer odadan ses geliyor benim de Arçelik bir yıl oldu. Taşınma ihtimali olduğu için bir şey yapmadım ama diğer odadan rahatsızlık verecek kadar değil. Ancak benim çamaşır makinesi çok sallanıyor altına titreşim önleyen ayak satılıyor ondan sipariş ettim sesi kesiyormuş. Makinede sorun var mı baktırın normalse bu ayaktan taktırabirsinz. 🙏🏻
Sellmaseellma mahirarifmomy bende bekodan aldım ev içerisinde her odadan duyuluyo sesi bazen oturduğum odanın kapısını kapatıyorum kurutma makinesinin kapısını kapattığım zaman oda da yoğun bi koku oluşuyor o yüzden açık tutuyorum bu ayaklardan aldınızmı siz etkisi oldumu birde bence yerde olmasından değildir makinenin kendi sesidir sonuçta o
Seyma06 Uzun zamandır kullanıyorum ben vestelin hiç bu sekilde ses ile şikayet almadım bence servisi çağırın bi
Lolo3434 minik_koala_ve_annesi benim kullandığım Arçelik 9 kilo hibrit hiç ses yok bilemedim bi göstermelisin bence
minik_koala_ve_annesi Lolo3434 evet canim gelecekler biraz geldigi gun surtme izi ve kapak dengesizligi suphe uyandirdi bende
Sellmaseellma minik_koala_ve_annesi malesef hepsi aynı ses yapıyor gece özellikle çalıştırmamak gerek daha çok ses oluyor bende gündüz açıyorum alt komşum pek fazla rahatsız etmiyor gündüz duymuyoruz dedi ama gece sessizliğinde duyuluyor rahatsız oluyor dedi
minik_koala_ve_annesi Sellmaseellma benim alt komsum almanci yok kuzum geldiginde ise gece calistirmadim onlar gittiler 1 hafta oldu bende 2 gecedir calistirdim diger komsum ses ariyormus cami acip disarida bisey.mi yapiliyor acaba diye ses yoktu aldiginda diyor 2 3gundur duyuyorlarmis
mahirarifmomy Sellmaseellma Yok ben de yeni aldım daha elime ulaşmadı deneyince yazarım inşalah. Hmm olabilir hiç bilmiyorum 🤷🏼♀️
meleklerin_annesii minik_koala_ve_annesi bende de Arçelik 9 kg var , evet çok ses çıkarıyor , sınıfıyla alakalı olabilir mi ? Kazan farkı oluyor ya
minik_koala_ve_annesi meleklerin_annesii bilmiyorum kuzum ama aradim aldigimiz yeri bir sorun varsa tamamen degisiriz makinayi dediler gelecekler insallah
Zuzucum Benimde kurutmam gürültü. Üst katımda kullanıyorum. Çalıltırınca sesini duyuyorum. Ama arkadaşlarımkine bakıyorum onlarınkide gürültü. Sessiz kurutma makinesi görmedim henüz. Zaten gürültülü oldukkarını biliyorum.
minik_koala_ve_annesi Zuzucum benim cevremde bi teyzem kullaniyor ama onunkinide hatirlamiyorum sesli mi sessiz mi ben biraz geldigi gun alt kapagin dengesizliginden ve surtme izinden suphe ettim kuzum