Elizanelanur Çok şükür 3.kizimi da 41+0 da suni sancıyla kucağıma aldmm beklediğim kadar kotu geçmedi hiç bı anne adayı kendini korkutmasn suni sancı aslında o kadar da kötü değil Rabb’im sabrını veriyor 🤗
BBuseY Elizanelanur gözün aydın canım rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin 🤗❣️inş bütün anneler kendi sancılarıyla doğurur ama bazen nazlanan bebişlerde oluyor .. suni sancıdan sonra kaç saat içinde doğum yaptınız ?
Eldgrn Elizanelanur rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bizimde Çarşamba günü verildi yatışımız suni sancı ile başlatacak doğumu
Ece61 Elizanelanur darısı başımıza inşAllah 40+3 bekliyoruz inşAllah sağlıcakla hayırlısıyla gelsin minikler 🤲🏻
Nazlican46 Elizanelanur bende tam 40 hafta olacağım yarın suni sancı vereecekler doğumu baslaticaklar kilosu 4 e yaklasiyormus ilk gebeligim hiç açılmam yok ne sancı ne bişey inşallah hepsi olur ilk gebelik oldugi için açılmam olmaz diye korkuyorum yapmadığım şey kalmadı evde yarın suni sancı açılma yapar diye ümit ediyorum dua edermisiniz bana 🥺
Elizanelanur Misketlimonum Çok sağolun Allah razı olsun 🥰 Sancım suyum kanamam hc bsy glmedi 41 de olmuştuk artık o yüzden sancı verdiler
Hccrr Elizanelanur Açılmanız var mıydı peki .hiç açılma yoksa da suni sancı ile başlatılıyor mu doğum acaba
Elizanelanur Hccrr Başlatıliyor.diye biliyorum benm hastane ye geldiğim de 4 cm acilmam varmismis ama ben bilmiyodum
Elizanelanur Eldgrn Eldgrn Amiiiin İnşallah Allah razı olsun cnmmm hiç korkma suni.sancidan Rabb’im dayanma gücünü veriyor zatn.cokta zor bsy değil🥰
Eldgrn Elizanelanur inşallah kolay olur yani olduğu kadar hiç yoktan rabbim sağ salim dünyaya gelmeyi nasip etsin 🥰♥️
ilayda_8 37 haftalık hamileyim yaklaşık 3 saattir belimde ve kasıklarımda sancı var regl oluyormuşum gibi ne yapmam lazım ilk gebeliğim hiç bir bilgim yok yardımcı olurmusunuz